Blog

In onze blogs gaan we dieper in op de materie. Hieronder een overzicht van uitgebreide artikelen. 

12 tips om in slaap te komen tijdens warme zomeravonden

12 tips om in slaap te komen tijdens warme zomeravonden

12 tips om in slaap te komen tijdens warme zomeravonden

2 reacties
Lees meer

"De mogelijkheden op het gebied van warmtepompen zijn zo divers, dat wij door de bomen het bos niet meer zagen. Klimaatexpert heeft ons adequaat geadviseerd en met een exploitatiebereking wisten we van te voren precies waar we aan toe waren. We zijn blij met het eindresultaat en onze energierekening!"

Kees van Poppelen, Harderwijk

"Een winkelpand werd maar niet verhuurd, totdat wij besloten het te verduurzamen. Klimaatexpert heeft ons perfect geadviseerd en de doelstellingen snel gerealiseerd."

Hugo Braaf, Ten Cate Bedrijfshuisvesting

"Vanwege het platte dak, waren hete zomernachten geen pretje in onze slaapkamers. We slapen nu weer heerlijk. Nooit geweten dat je met een airco ook energiezuinig kan verwarmen."

Bernadette Langehuijzen, Veenendaal

"In mijn enthousiasme, en met een behoorlijke dosis 'eigenwijsheid', en ook weinig begrijpend over de standaard bouwprocessen, ben ik aan de slag gegaan. Gelukkig heb ik een aantal mensen ontmoet die mij geholpen hebben met de realisatie van een energie neutraal gebouw." 

Mike Lubbersen, Grayle, leverancier van zonne-energiesystemen

"Dankzij Klimaatexpert is het energielabel van ons kantoorgebouw verbeterd en zijn onze lasten verminderd dankzij een lager energieverbruik."

Marcel Spierings, KSR

Céline Muermans
Beste,

Bedankt voor de duidelijke informatie.
Ik ben op zoek naar een antwoord op de vraag: “ Hoe komt het dat de lucht luchtwarmtepomp bij verwarmen soms koude lucht blaast en een onaangenaam gevoel geeft bijgevolg. Kan je dàt voorkomen?

Bij voorbaat dank voor uw antwoord

Céline