Expert in warmtepompen

Totaalconcept: advies, ontwerp, levering & inbedrijfstelling

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Geen nood! Wij ondersteunen u met onafhankelijk advies over een warmtepomp. 

In dit advies nemen wij alle factoren mee die van invloed zijn op het binnenklimaat, zoals de mate van isolatie, de ventilatie, het afgiftesysteem, het soort klimaatsysteem, het gebruik van zonne-energie et cetera. Zo bieden wij u een totaalconcept op het gebied van een duurzaam binnenklimaat, waarbij u zeker weet dat alle componenten op elkaar zijn afgestemd voor een optimale werking. Wij begeleiden het totale proces, van ontwerp tot oplevering. 

Over ons


Bespaar volledig gasvrij op energiekosten en CO₂ uitstoot

Hoe kunt u maximaal besparen op energiekosten en minder CO₂ uitstoten? De gaskraan wordt steeds verder dichtgedraaid en de overheid stimuleert een all electric toekomst. En met name daar ligt onze expertise: middels een warmtepomp verwarmen en koelen van elk type project voor elke comfort wens. Klaar voor de toekomst. Start vandaag met besparen.


Expert in warmtepompen

Klimaatexpert.com is een kennisplatform van aangesloten partners in de Benelux, die zich hebben gespecialiseerd in warmtepomp verwarming, airconditioningsystemen, luchtbehandeling en de bijbehorende service. Door de krachten te bundelen, zijn we expert op elk gebied binnen klimaatbeheersing. Wij regelen alles voor zowel zakelijke klanten als particulieren.

Warmtepomp overzichtspagina


Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Deskundig advies op maat over airconditioning en warmtepomp verwarming
  • Besparen op energiekosten en exploitatieberekeningen
  • Advies over subsidies en verduurzaming
  • Ontwerpen en installeren van klimaatsystemen
  • Offerte aanvraag en uitvoering


Altijd bij u in de buurt

Door de regionale verdeling van de partners, zit er altijd een Klimaatexpert bij u in de buurt.

Landelijke dekking Klimaatexpert NLBrochure

Download de Klimaatexpert brochure

 

Zekerheid

Wij staan garant voor onze partners. Voor toelating wordt er uitvoerig gescreent en we blijven de kwaliteit polsen. Klimaatexperts worden daarnaast opgeleid voor een optimale productkennis die nodig is om een juiste installatie te kunnen adviseren. Zo bent u er als gebruiker zeker van dat uw installatie veilig is en voldoet aan de laatste regelgeving.

Waar kunnen wij u mee helpen?

Onze Klimaatexperts geven zo snel mogelijk antwoord