Expert in warmtepompen

Totaalconcept: advies, ontwerp, levering & inbedrijfstelling

Bespaar volledig gasvrij op energiekosten en CO₂ uitstoot

Hoe kunt u maximaal besparen op energiekosten en minder CO₂ uitstoten? De gaskraan wordt steeds verder dichtgedraaid en de overheid stimuleert een all electric toekomst. En met name daar ligt onze expertise: middels een warmtepomp verwarmen en koelen van elk type project voor elke comfort wens. Klaar voor de toekomst. Start vandaag met besparen.


Expert in warmtepompen

Klimaatexpert.com is een kennisplatform van aangesloten partners in de Benelux, die zich hebben gespecialiseerd in warmtepomp verwarming, airconditioningsystemen, luchtbehandeling en de bijbehorende service. Door de krachten te bundelen, zijn we expert op elk gebied binnen klimaatbeheersing. Wij regelen alles voor zowel zakelijke klanten als particulieren.

Warmtepomp overzichtspagina


Altijd bij u in de buurt

Door de regionale verdeling van de partners, zit er altijd een Klimaatexpert bij u in de buurt.

Landelijke dekking Klimaatexpert NL

 

Zekerheid

Wij staan garant voor onze partners. Voor toelating wordt er uitvoerig gescreent en we blijven de kwaliteit polsen. Klimaatexperts worden daarnaast opgeleid voor een optimale productkennis die nodig is om een juiste installatie te kunnen adviseren. Zo bent u er als gebruiker zeker van dat uw installatie veilig is en voldoet aan de laatste regelgeving.

 

Brochure

Download de Klimaatexpert brochure

patty de Rooij
sorry niet gelijk een instalateur,maar ook eerst adviseur

Eric Ouwens
In jullie brochure staat een link naar een vragenlijst op basis waarvan een advies verkregen kan worden:www.klimaatexpert.com/vragenlijst. Deze link werkt niet meer. Kunt u mij de juiste link mailen?

alvast bedankt,

Marita
Hoi,
Via Google op jullie site terecht gekomen. Voor onze horecagelegenheid met kleine keuken zouden wij informatie willen over airconditioning en afzuiging in de keuken.
Ik hoor graag van jullie.