Expert in warmtepompen

Totaalconcept: advies, ontwerp, levering & inbedrijfstelling

Bespaar volledig gasvrij op energiekosten en CO₂ uitstoot

Hoe kunt u maximaal besparen op energiekosten en minder CO₂ uitstoten? De gaskraan wordt steeds verder dichtgedraaid en de overheid stimuleert een all electric toekomst. En met name daar ligt onze expertise: middels een warmtepomp verwarmen en koelen van elk type project voor elke comfort wens. Klaar voor de toekomst. Start vandaag met besparen.


Expert in warmtepompen

Klimaatexpert.com is een kennisplatform van aangesloten partners in de Benelux, die zich hebben gespecialiseerd in warmtepomp verwarming, airconditioningsystemen, luchtbehandeling en de bijbehorende service. Door de krachten te bundelen, zijn we expert op elk gebied binnen klimaatbeheersing. Wij regelen alles voor zowel zakelijke klanten als particulieren.

Warmtepomp overzichtspagina


Altijd bij u in de buurt

Door de regionale verdeling van de partners, zit er altijd een Klimaatexpert bij u in de buurt.

Landelijke dekking Klimaatexpert NL

 

Zekerheid

Wij staan garant voor onze partners. Voor toelating wordt er uitvoerig gescreent en we blijven de kwaliteit polsen. Klimaatexperts worden daarnaast opgeleid voor een optimale productkennis die nodig is om een juiste installatie te kunnen adviseren. Zo bent u er als gebruiker zeker van dat uw installatie veilig is en voldoet aan de laatste regelgeving.

 

Brochure

Download de Klimaatexpert brochure

patty de Rooij
sorry niet gelijk een instalateur,maar ook eerst adviseur

Eric Ouwens
In jullie brochure staat een link naar een vragenlijst op basis waarvan een advies verkregen kan worden:www.klimaatexpert.com/vragenlijst. Deze link werkt niet meer. Kunt u mij de juiste link mailen?

alvast bedankt,

Marita
Hoi,
Via Google op jullie site terecht gekomen. Voor onze horecagelegenheid met kleine keuken zouden wij informatie willen over airconditioning en afzuiging in de keuken.
Ik hoor graag van jullie.

Tim
Beste,
In de warmtepomp voorbeeldberekeningen zie ik dat jullie een SCOP van 5 of meer hanteren. Lijkt jullie dit echt haalbaar? Volgens mij is een COP van 5 tot 6 het maximum haalbare piekrendement in de meest optimale omstandigheden (o.a. bij niet al te lage buitentemperatuuur, en met een wel erg lage watertemperatuur van het verwarmingssysteem: 30 tot 35 graden C) en is een gemiddelde reële (SCOP) waarde doorheen het jaar van 3 wellicht al heel wat. En hoe lager de effectieve COP is, hoe minder voordelig de warmtepomp uiteraard is in vgl met gas.
Is het nuttig om een nieuw voorbeeld uit te werken met de meest recente prijzen en de werkelijk verwachte rendement van een warmtepomp (voor de meeste bestaande woningen die nog de overstap moeten maken, bij BEN nieuwbouw zal het wel standaard zijn veronderstel ik, en dat is zowat het enige geval waar een SCOP van 4 tot 5 me ook enigszins haalbaar lijkt)?
Als de hogere SCOP toch goed haalbaar is, kan ik dan ergens praktijkvb-en vinden?

W.J. van der Burgt
L.S.,

Ik heb op de HBS geleerd: “energie kan niet uit niets ontstaan en nooit verloren gaan”.

Als ik een vloerverwarming aansluit op een efficiënte elektrische CV ketel, verbruikt die in een periode X kWh.
Men zegt: “sluit diezelfde vloerverwarming aan op een warmtepomp en die warmtepomp verbruikt in diezelfde periode veel minder (20% - COP) van X kWh.

En dat terwijl de elektrische CV ketel zonder bewegende delen direct de warmte aan het water in de vloerverwarming afgeeft, terwijl een warmtepomp via een warmte verliezend intermediair lucht en heel wat bewegende delen het water verwarmt.

Wat mis ik?

In afwachting van uw reactie verblijf ik,

Nathalie Weckx
Ik ben op zoek naar een expert warmtepomp zwembad.
We hebben een zwembad (dat enkel verwarmt wordt in de zomermaanden) maar een exuberant verbruik.
Ik wil graag een expert zijn licht laten werpen op onze installatie.
Kunnen jullie hiermee helpen?