Expert in warmtepompen

Totaalconcept: advies, ontwerp, levering & inbedrijfstelling

Wij bieden u onafhankelijk advies over het duurzaam verwarmen, koelen en ventileren van elk type vastgoed, voor elk type budget.

In dit advies nemen wij alle factoren mee die van invloed zijn op het binnenklimaat, zoals de mate van isolatie, de ventilatie, het afgiftesysteem, het soort klimaatsysteem, het gebruik van zonne-energie et cetera. Zo bieden wij u een totaalconcept op het gebied van een duurzaam binnenklimaat, waarbij u zeker weet dat alle componenten op elkaar zijn afgestemd voor een optimale werking. Wij begeleiden het totale proces, van ontwerp tot oplevering. 

Bespaar all electric op energiekosten

Hoe kunt u maximaal besparen op energiekosten en minder CO2 uitstoten? De gaskraan wordt steeds verder dichtgedraaid en de overheid stimuleert een all electric toekomst. En met name daar ligt onze expertise: middels elektriciteit verwarmen en koelen van elk type project voor elk budget. Klaar voor de toekomst. Start vandaag met besparen.

Expert op het gebied van Klimaat

Klimaatexpert.com is een kennisplatform van aangesloten partners in de Benelux, die zich hebben gespecialiseerd in warmtepomp verwarming, airconditioningsystemen, luchtbehandeling en de bijbehorende service. Door de krachten te bundelen, zijn we expert op elk gebied binnen klimaatbeheersing. Wij regelen alles voor zowel zakelijke klanten als particulieren.

Wat kunnen we voor u betekenen?

  • Deskundig advies op maat over airconditioning en warmtepomp verwarming
  • Besparen op energiekosten en exploitatieberekeningen
  • Advies over subsidies en verduurzaming
  • Ontwerpen en installeren van klimaatsystemen
  • Offerte aanvraag en uitvoering

Altijd bij u in de buurt

Door de regionale verdeling van de partners, zit er altijd een Klimaatexpert bij u in de buurt.

Zekerheid

Wij staan garant voor onze partners. Voor toelating wordt er uitvoerig gescreent en we blijven de kwaliteit polsen. Klimaatexperts worden daarnaast opgeleid voor een optimale productkennis die nodig is om een juiste installatie te kunnen adviseren. Zo bent u er als gebruiker zeker van dat uw installatie veilig is en voldoet aan de laatste regelgeving.

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

"Vanwege het platte dak, waren hete zomernachten geen pretje in onze slaapkamers. We slapen nu weer heerlijk. Nooit geweten dat je met een airco ook energiezuinig kan verwarmen."

Bernadette Langehuijzen, Veenendaal

"De mogelijkheden op het gebied van warmtepompen zijn zo divers, dat wij door de bomen het bos niet meer zagen. Klimaatexpert heeft ons adequaat geadviseerd en met een exploitatiebereking wisten we van te voren precies waar we aan toe waren. We zijn blij met het eindresultaat en onze energierekening!"

Kees van Poppelen, Harderwijk

"In mijn enthousiasme, en met een behoorlijke dosis 'eigenwijsheid', en ook weinig begrijpend over de standaard bouwprocessen, ben ik aan de slag gegaan. Gelukkig heb ik een aantal mensen ontmoet die mij geholpen hebben met de realisatie van een energie neutraal gebouw." 

Mike Lubbersen, Grayle, leverancier van zonne-energiesystemen

"Een winkelpand werd maar niet verhuurd, totdat wij besloten het te verduurzamen. Klimaatexpert heeft ons perfect geadviseerd en de doelstellingen snel gerealiseerd."

Hugo Braaf, Ten Cate Bedrijfshuisvesting

"Dankzij Klimaatexpert is het energielabel van ons kantoorgebouw verbeterd en zijn onze lasten verminderd dankzij een lager energieverbruik."

Marcel Spierings, KSR

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Klimaatexperts geven zo snel mogelijk antwoord