Warmtepomp

De warmtepomp. U hoort er steeds meer over en dat is terecht! De warmtepomp is hét duurzame alternatief voor de CV ketel op gas, zeker nu dat gas steeds schaarser en duurder wordt. Een warmtepomp werkt op elektriciteit en u bespaart er mee op uw energierekening. Daarnaast stoot u minder CO2 uit en kunt u de elektriciteit zelf opwekken met zonnepanelen voor nog meer besparing.

Maar wat is warmtepomp nu eigenlijk? Welke varianten zijn er? En waar moet u op letten? In onderstaande artikelen geven wij antwoord op deze vragen. Als u meer informatie wilt of advies op maat, neem dan contact met ons op. 

Technisch

Technisch

Technisch

Uitleg over de warmtepomp.

Lees verder
Soorten

Soorten

Soorten

Welke warmtepompen zijn er?

Lees verder

"Vanwege het platte dak, waren hete zomernachten geen pretje in onze slaapkamers. We slapen nu weer heerlijk. Nooit geweten dat je met een airco ook energiezuinig kan verwarmen."

Bernadette Langehuijzen, Veenendaal

"In mijn enthousiasme, en met een behoorlijke dosis 'eigenwijsheid', en ook weinig begrijpend over de standaard bouwprocessen, ben ik aan de slag gegaan. Gelukkig heb ik een aantal mensen ontmoet die mij geholpen hebben met de realisatie van een energie neutraal gebouw." 

Mike Lubbersen, Grayle, leverancier van zonne-energiesystemen

"Dankzij Klimaatexpert is het energielabel van ons kantoorgebouw verbeterd en zijn onze lasten verminderd dankzij een lager energieverbruik."

Marcel Spierings, KSR

"Een winkelpand werd maar niet verhuurd, totdat wij besloten het te verduurzamen. Klimaatexpert heeft ons perfect geadviseerd en de doelstellingen snel gerealiseerd."

Hugo Braaf, Ten Cate Bedrijfshuisvesting

"De mogelijkheden op het gebied van warmtepompen zijn zo divers, dat wij door de bomen het bos niet meer zagen. Klimaatexpert heeft ons adequaat geadviseerd en met een exploitatiebereking wisten we van te voren precies waar we aan toe waren. We zijn blij met het eindresultaat en onze energierekening!"

Kees van Poppelen, Harderwijk