Home Domotica

Het automatiseren van uw elektrische apparaten thuis

Het automatiseren van uw elektrische apparaten thuis.

Dit kan op allerlei vlakken zoals uw magnetron, uw garagedeur, camera, verlichting toegangspoort, alarm, gordijnen. De mogelijkheden zijn eindeloos, en u kunt het zo uitgebreid of beperkt toepassen als u zelf wenst.

Home Domotica Bediening

 

Bediening

Uiteraard kunt u ook uw verwarming, airconditioning en warmtepomp bedienen met Home Domotica. Voordeel daarvan is dat u op afstand uw klimaat kunt beheren, vanaf de bank maar ook vanaf uw werk. Daarnaast kunt u monitoren wat uw huidige verbruik is en wat u momenteel bespaart. 


Ontwikkeling

Huisautomatisering staat min of meer in zijn kinderschoenen. Als u ziet hoe hard de ontwikkeling van bijvoorbeeld de smartphone is gegaan, kunt u zich voorstellen dat Home Domitica steeds vaker toegepast zal worden. Steeds meer aanbieders van elektronica bieden een wifi oplossing aan, zo ook warmtepompen en airconditioningsystemen. 


Positieve ervaring

Bij Klimaatexpert passen we steeds vaker Home Domotica toe. Op bepaalde klimaatsystemen zit standaard WiFi en anders plaatsen we er een box tussen die het klimaatsysteem aanstuurt. Na de installatie zorgen wij ook voor alle instellingen, zoals de app op uw telefoon en de connectiviteit. U kunt daarom meteen gebruik maken van uw Home Domotica. Heeft u vragen over Home Domotica in combinatie met uw verwarming of airconditioning, of wilt een offerte of advies op maat, dan horen wij graag van u. 

Home Domotica

Anderen bekeken ook:

POLL: Wat is het het belangrijkste in uw huis?
Een moderne televisie
Een droomkeuken
Verwarming en warm water
Een schitterende badkamer
Stem

"De mogelijkheden op het gebied van warmtepompen zijn zo divers, dat wij door de bomen het bos niet meer zagen. Klimaatexpert heeft ons adequaat geadviseerd en met een exploitatiebereking wisten we van te voren precies waar we aan toe waren. We zijn blij met het eindresultaat en onze energierekening!"

Kees van Poppelen, Harderwijk

"Vanwege het platte dak, waren hete zomernachten geen pretje in onze slaapkamers. We slapen nu weer heerlijk. Nooit geweten dat je met een airco ook energiezuinig kan verwarmen."

Bernadette Langehuijzen, Veenendaal

"Een winkelpand werd maar niet verhuurd, totdat wij besloten het te verduurzamen. Klimaatexpert heeft ons perfect geadviseerd en de doelstellingen snel gerealiseerd."

Hugo Braaf, Ten Cate Bedrijfshuisvesting

"In mijn enthousiasme, en met een behoorlijke dosis 'eigenwijsheid', en ook weinig begrijpend over de standaard bouwprocessen, ben ik aan de slag gegaan. Gelukkig heb ik een aantal mensen ontmoet die mij geholpen hebben met de realisatie van een energie neutraal gebouw." 

Mike Lubbersen, Grayle, leverancier van zonne-energiesystemen

"Dankzij Klimaatexpert is het energielabel van ons kantoorgebouw verbeterd en zijn onze lasten verminderd dankzij een lager energieverbruik."

Marcel Spierings, KSR