Home Domotica

Het automatiseren van uw elektrische apparaten thuis

Het automatiseren van uw elektrische apparaten thuis.

Dit kan op allerlei vlakken zoals uw magnetron, uw garagedeur, camera, verlichting toegangspoort, alarm, gordijnen. De mogelijkheden zijn eindeloos, en u kunt het zo uitgebreid of beperkt toepassen als u zelf wenst.

Bediening

Uiteraard kunt u ook uw verwarming, airconditioning en warmtepomp bedienen met Home Domotica. Voordeel daarvan is dat u op afstand uw klimaat kunt beheren, vanaf de bank maar ook vanaf uw werk. Daarnaast kunt u monitoren wat uw huidige verbruik is en wat u momenteel bespaart. 

Ontwikkeling

Huisautomatisering staat min of meer in zijn kinderschoenen. Als u ziet hoe hard de ontwikkeling van bijvoorbeeld de smartphone is gegaan, kunt u zich voorstellen dat Home Domitica steeds vaker toegepast zal worden. Steeds meer aanbieders van elektronica bieden een wifi oplossing aan, zo ook warmtepompen en airconditioningsystemen. 

Positieve ervaring

Bij Klimaatexpert passen we steeds vaker Home Domotica toe. Op bepaalde klimaatsystemen zit standaard wifi en anders plaatsen we er een box tussen die het klimaatsysteem aanstuurt. Na de installatie zorgen wij ook voor alle instellingen, zoals de app op uw telefoon en de connectiviteit. U kunt daarom meteen gebruik maken van uw Home Domotica. Heeft u vragen over Home Domotica in combinatie met uw verwarming of airconditioning, of wilt een offerte of advies op maat, dan horen wij graag van u. 

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Klimaatexperts geven zo snel mogelijk antwoord

Meepraten? Reageer hier:

Anderen bekeken ook: