Home Domotica

Het automatiseren van uw elektrische apparaten thuis

Het automatiseren van uw elektrische apparaten thuis.

Dit kan op allerlei vlakken zoals uw magnetron, uw garagedeur, camera, verlichting toegangspoort, alarm, gordijnen. De mogelijkheden zijn eindeloos, en u kunt het zo uitgebreid of beperkt toepassen als u zelf wenst.

Home Domotica Bediening

 

Bediening

Uiteraard kunt u ook uw verwarming, airconditioning en warmtepomp bedienen met Home Domotica. Voordeel daarvan is dat u op afstand uw klimaat kunt beheren, vanaf de bank maar ook vanaf uw werk. Daarnaast kunt u monitoren wat uw huidige verbruik is en wat u momenteel bespaart. 


Ontwikkeling

Huisautomatisering staat min of meer in zijn kinderschoenen. Als u ziet hoe hard de ontwikkeling van bijvoorbeeld de smartphone is gegaan, kunt u zich voorstellen dat Home Domitica steeds vaker toegepast zal worden. Steeds meer aanbieders van elektronica bieden een wifi oplossing aan, zo ook warmtepompen en airconditioningsystemen. 


Positieve ervaring

Bij Klimaatexpert passen we steeds vaker Home Domotica toe. Op bepaalde klimaatsystemen zit standaard WiFi en anders plaatsen we er een box tussen die het klimaatsysteem aanstuurt. Na de installatie zorgen wij ook voor alle instellingen, zoals de app op uw telefoon en de connectiviteit. U kunt daarom meteen gebruik maken van uw Home Domotica. Heeft u vragen over Home Domotica in combinatie met uw verwarming of airconditioning, of wilt een offerte of advies op maat, dan horen wij graag van u. 

Home Domotica

N.Lont
Goeden morgen,
Ik wil een duo split unit met een inblaas in onze serre en slaapkamer laten installeren.
De inblaas unit in de serre moet voldoende groot zijn om de serre te verwarmen in de winter ( samen met de al geïnstalleerde elektrische vloerverwarming). De inblaas unit in de slaapkamer is voornamelijk comfort koeling in de zomer. Hoor graag wat de mogelijkheden zijn. MVG N.Lont

Klimaatexpert.com
Geachte heer, mevrouw Lont,

Dank voor uw bericht.

Een Klimaatexpert collega neemt binnenkort contact met u op om de verschillende modellen e.d. te bespreken.

Met vriendelijke groet,
Het Klimaatexpert Teamp.wijnands
goede dag, een vraag bestaat een airco,inh,60kub voor een sl kamer,alleen koelen, be voorbeeld mitsubishi,of ,lg, daikin,graag een antwoordt,gr,pierre,wijnands..
Klimaatexpert.com
Beste Pierre,
Bedankt voor je bericht.
Ja, die bestaan bij o.a de genoemde merken. De meeste airco's zijn leverbaar in een warmtepomp uitvoering en kunnen daardoor niet alleen koelen maar ook verwarmen.
Met vriendelijke groet,
Het Klimaatexpert.com Team

brahim bouchnafa
beste klimaat expert,

Heb een vraag wij hebben thuis een hetelucht verwarming aangedreven op gas en electra.
wij willen deze vervangen is het rendabeler om voor een split unit airco te gaan in de kamers die gekoeld en verwarmd kunnen worden.
de woonkamer heeft electrische vloerverwarming en een pelletkachel het gaat om een hoekwoning ?

hoor graag van u wat de mogelijkheden zijn.

mvg,
Brahim

Klimaatexpert.com
beste Brahim,

als u uw gegevens met ons wil delen op info@klimaatexpert.com, nemen wij contact met u op.

met vriendelijke groet,
Klimaatexpert Webcare


ilian
Beste

Ik ben op zoek naar sturing van mijn warmtepomp i.f.v. netafname omwille van komend capaciteitstarief.
Is elke warmtepomp compatibel met dergelijke sturing? Zo nee, hoe weet ik of de mijne hiermee kan werken?

Mvg
Mertens Ilian


Anderen bekeken ook:

POLL: Wat is het het belangrijkste in uw huis?
Een moderne televisie
Een droomkeuken
Verwarming en warm water
Een schitterende badkamer
Stem

"Een winkelpand werd maar niet verhuurd, totdat wij besloten het te verduurzamen. Klimaatexpert heeft ons perfect geadviseerd en de doelstellingen snel gerealiseerd."

Hugo Braaf, Ten Cate Bedrijfshuisvesting

"In mijn enthousiasme, en met een behoorlijke dosis 'eigenwijsheid', en ook weinig begrijpend over de standaard bouwprocessen, ben ik aan de slag gegaan. Gelukkig heb ik een aantal mensen ontmoet die mij geholpen hebben met de realisatie van een energie neutraal gebouw." 

Mike Lubbersen, Grayle, leverancier van zonne-energiesystemen

"Vanwege het platte dak, waren hete zomernachten geen pretje in onze slaapkamers. We slapen nu weer heerlijk. Nooit geweten dat je met een airco ook energiezuinig kan verwarmen."

Bernadette Langehuijzen, Veenendaal

"Dankzij Klimaatexpert is het energielabel van ons kantoorgebouw verbeterd en zijn onze lasten verminderd dankzij een lager energieverbruik."

Marcel Spierings, KSR

"De mogelijkheden op het gebied van warmtepompen zijn zo divers, dat wij door de bomen het bos niet meer zagen. Klimaatexpert heeft ons adequaat geadviseerd en met een exploitatiebereking wisten we van te voren precies waar we aan toe waren. We zijn blij met het eindresultaat en onze energierekening!"

Kees van Poppelen, Harderwijk