Hotel

5 sterren beoordeling voor uw klimaatbeheersing

5 sterren beoordeling voor uw klimaatbeheersing.

Wij zorgen ervoor dat uw gasten in alle comfort kunnen genieten van uw hotel.

Reviews

Dankzij reviews is de stem van de consument sterker dan ooit. Wanneer de airconditioning en verwarming (tegenwoordig 1 systeem) niet goed werkt, wordt de hoteleigenaar daar genadeloos voor afgestraft met een lage beoordeling. En dat is niet nodig. Klimaatexpert.com helpt u graag met het optimaliseren van uw binnenklimaat.


Persoonlijk

Wat een aangename temperatuur is, verschilt per klant. Daarom moet per kamer in te stellen zijn wat de temperatuur is. Nog een stap verder is om de ene kamer te koelen en de andere kamer te verwarmen op hetzelfde moment. Dit klinkt logisch, maar niet elk klimaatsysteem kan dit. Wij kunnen u adviseren welk klimaatsysteem hier het beste voor geschikt is.

Hotel persoonlijk

Soorten klimaatsystemen

Comfort

Naast het individueel instellen van de temperatuur, spelen nog meer factoren een rol voor een comfortabel binnenklimaat. Niets is zo vervelend om gestoord te worden tijdens je nachtrust, dus het klimaatsysteem moet fluister stil zijn. Een ander punt is een goede filtering van geuren, zodat je bijvoorbeeld de keuken niet ruikt. Bij de receptie, waar de deur steeds opengaat, is een andere temperatuur gewenst als bijvoorbeeld in de ontbijtzaal waar veel mensen zijn. Als het klimaatsysteem goed geregeld is, merkt u er niets van. Pas als u iets hoort, voelt, ruikt, dan is het niet in orde.

Hotel comfort


Distributie

Met zo veel verschillende kamers en individuele behoeften, is de distributie van het klimaat complex. Denk aan leidingwerk, opwekking, regelapparatuur, filters, aanvoer verse lucht. Installateurs met het keurmerk Klimaatexpert.com zijn allemaal gescreend en gecertificeerd. Zo bent u er zeker van dat u met een betrouwbare partij zaken doet en dat afspraken worden nagekomen.


Energiezuinig

Met een constante vraag naar verwarmen en koelen, is het prettig als dit zo efficiënt mogelijk kan. Elke cent die u bespaart op de energiekosten is pure winst. We denken en kijken graag met u mee en kunnen in een exploitatieberekening precies voor u uitrekenen wat u gaat besparen in euro’s. Wij rekenen tevens voor u uit, hoeveel minder energie u verbruikt en dus minder CO₂ uitstoot.

Hotel energiezuinigFacilitaire dienst

Het klimaatsysteem kan centraal worden geregeld via het regelsysteem. Bij grotere hotels kan het regelsysteem ook gekoppeld worden aan het gebouwbeheersysteem (GBS). De facilitaire beheerders kunnen alle gekoppelde regelsystemen daardoor centraal monitoren en beheren. Denk hierbij aan het bekijken van het huidige verbruik, per ruimte/kamer de huidige temperatuur bekijken en instellen. Uiteraard is het klimaatsysteem ook individueel in de kamer in te stellen.


Subsidie

Naast dat uw energiekosten dalen, kunt u ook een fiscaal voordeel behalen als u investeert in een modern klimaatsysteem. Een win-win situatie waar steeds meer ondernemers slim gebruik van maken. De fiscale aftrek is mogelijk dankzij de door de overheid in het leven geroepen EIA (Energie-InvesteringsAftrek), waarbij duurzaam ondernemen wordt gestimuleerd. Naast de gebruikelijke afschrijving, kunt u tot 55,5% van de investeringskosten aftrekken. Dit levert u gemiddeld een besparing op van 13,5%.

Energie Investeringsaftrek EIA

Meer informatie over subsidie

 

Anderen bekeken ook:

POLL: Wat is het het belangrijkste in uw huis?
Een moderne televisie
Een droomkeuken
Verwarming en warm water
Een schitterende badkamer
Stem

"Vanwege het platte dak, waren hete zomernachten geen pretje in onze slaapkamers. We slapen nu weer heerlijk. Nooit geweten dat je met een airco ook energiezuinig kan verwarmen."

Bernadette Langehuijzen, Veenendaal

"Dankzij Klimaatexpert is het energielabel van ons kantoorgebouw verbeterd en zijn onze lasten verminderd dankzij een lager energieverbruik."

Marcel Spierings, KSR

"De mogelijkheden op het gebied van warmtepompen zijn zo divers, dat wij door de bomen het bos niet meer zagen. Klimaatexpert heeft ons adequaat geadviseerd en met een exploitatiebereking wisten we van te voren precies waar we aan toe waren. We zijn blij met het eindresultaat en onze energierekening!"

Kees van Poppelen, Harderwijk

"In mijn enthousiasme, en met een behoorlijke dosis 'eigenwijsheid', en ook weinig begrijpend over de standaard bouwprocessen, ben ik aan de slag gegaan. Gelukkig heb ik een aantal mensen ontmoet die mij geholpen hebben met de realisatie van een energie neutraal gebouw." 

Mike Lubbersen, Grayle, leverancier van zonne-energiesystemen

"Een winkelpand werd maar niet verhuurd, totdat wij besloten het te verduurzamen. Klimaatexpert heeft ons perfect geadviseerd en de doelstellingen snel gerealiseerd."

Hugo Braaf, Ten Cate Bedrijfshuisvesting