Retail

Het optimale klimaat om te shoppen.

Het optimale klimaat om te shoppen.

Hoge omzet bij lage kosten. Daar is het elke ondernemer/retailer om te doen, toch? Hoe kan het binnenklimaat daar aan bijdragen? 

Klimaatzones

Voorbeeld: in de winter komt u een kledingwinkel binnen in uw jas, dus het mag niet te warm zijn in de winkel. Maar in de pashokjes mag het juist niet te koud zijn. De temperatuur moet dus onafhankelijk van elkaar in te stellen zijn. Wanneer het binnenklimaat goed is geregeld, merkt de klant daar niets van en ervaart het als comfortabel. Juist wanneer het niet goed is geregeld, kan dat een reden zijn om niet meer terug te komen. Daar ligt de toegevoegde waarde van Klimaatexpert. Wij bekijken per situatie wat de beste oplossing is. 

Snel schakelen

Elke dag dat de winkel niet open is, kost u omzet. Ons netwerk van installateurs is daarom gespecialiseerd in goede maar ook snelle transformatie of installatie van uw klimaatsysteem. Wij werken met strakke deadlines en dankzij een goede organisatie gaan we efficiënt te werk. U weet op voorhand waar u aan toe bent, afspraak is afspraak. 

Subsidie op lastenbesparing

Een win-win situatie waar u als retailer en/of pandeigenaar van profiteert. De overheid heeft een subsidie in het leven geroepen om duurzaam ondernemen te stimuleren: de Energie Investeringsaftrek. Dit maakt een fiscale aftrek mogelijk van de winst, bovenop de gebruikelijke afschrijving, en maakt het aanschaffen van een duurzaam klimaatsysteem zoals een warmtepomp heel interessant.

Meer informatie over subsidies

Financieel Interessant

U bespaart namelijk ook nog eens maandelijks op uw energiekosten. Verder stijgt de waarde van uw vastgoed, door een gunstiger energielabel. Bij Klimaatexpert rekenen we voor u uit hoeveel subsidie u krijgt en wat u per maand bespaart. Wij adviseren over welk klimaatsysteem in aanmerking komt voor de subsidie.

Luchtgordijn

Met een luchtgordijn houdt u de kou buiten en de warmte binnen. Ook in de winter. De deur kan daardoor uitnodigend open blijven staan en dat is goed voor de omzet. In combinatie met een warmtepomp kan dit zeer energiezuinig. 

Meer informatie over een luchtgordijn

Design en ontwerp

Elke retailer heeft zijn eigen huisstijl en uitstraling en een airconditioning kan daar aan bijdragen. Wij kunnen zorgen voor een Industrial Look of een compleet weggewerkt VRF Systeem zodat deze niet zichtbaar is. Naast esthetiek houden we tijdens het ontwerp ook rekening met de omgevingsfactoren zoals andere warmtebronnen binnen een winkel zoals verlichting en computers, de hoogte van de plafonds, grootte van de ramen etc., om zo de juiste capaciteit te bepalen.

Soorten Klimaatsystemen

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Klimaatexperts geven zo snel mogelijk antwoord


Anderen bekeken ook:

POLL: Wat is het het belangrijkste in uw huis?
Een moderne televisie
Een droomkeuken
Verwarming en warm water
Een schitterende badkamer
Stem

"In mijn enthousiasme, en met een behoorlijke dosis 'eigenwijsheid', en ook weinig begrijpend over de standaard bouwprocessen, ben ik aan de slag gegaan. Gelukkig heb ik een aantal mensen ontmoet die mij geholpen hebben met de realisatie van een energie neutraal gebouw." 

Mike Lubbersen, Grayle, leverancier van zonne-energiesystemen

"Een winkelpand werd maar niet verhuurd, totdat wij besloten het te verduurzamen. Klimaatexpert heeft ons perfect geadviseerd en de doelstellingen snel gerealiseerd."

Hugo Braaf, Ten Cate Bedrijfshuisvesting

"Vanwege het platte dak, waren hete zomernachten geen pretje in onze slaapkamers. We slapen nu weer heerlijk. Nooit geweten dat je met een airco ook energiezuinig kan verwarmen."

Bernadette Langehuijzen, Veenendaal

"Dankzij Klimaatexpert is het energielabel van ons kantoorgebouw verbeterd en zijn onze lasten verminderd dankzij een lager energieverbruik."

Marcel Spierings, KSR

"De mogelijkheden op het gebied van warmtepompen zijn zo divers, dat wij door de bomen het bos niet meer zagen. Klimaatexpert heeft ons adequaat geadviseerd en met een exploitatiebereking wisten we van te voren precies waar we aan toe waren. We zijn blij met het eindresultaat en onze energierekening!"

Kees van Poppelen, Harderwijk