Het optimale klimaat om te shoppen.

Hoge omzet bij lage kosten. Daar is het elke ondernemer/retailer om te doen, toch? Hoe kan het binnenklimaat daar aan bijdragen? 

Klimaatzones

Voorbeeld: in de winter komt u een kledingwinkel binnen in uw jas, dus het mag niet te warm zijn in de winkel. Maar in de pashokjes mag het juist niet te koud zijn. De temperatuur moet dus onafhankelijk van elkaar in te stellen zijn. Wanneer het binnenklimaat goed is geregeld, merkt de klant daar niets van en ervaart het als comfortabel. Juist wanneer het niet goed is geregeld, kan dat een reden zijn om niet meer terug te komen. Daar ligt de toegevoegde waarde van Klimaatexpert. Wij bekijken per situatie wat de beste oplossing is. 

Snel schakelen

Elke dag dat de winkel niet open is, kost u omzet. Ons netwerk van installateurs is daarom gespecialiseerd in goede maar ook snelle transformatie of installatie van uw klimaatsysteem. Wij werken met strakke deadlines en dankzij een goede organisatie gaan we efficiënt te werk. U weet op voorhand waar u aan toe bent, afspraak is afspraak. 

Subsidie op lastenbesparing

Een win-win situatie waar u als retailer en/of pandeigenaar van profiteert. De overheid heeft een subsidie in het leven geroepen om duurzaam ondernemen te stimuleren: de Energie Investeringsaftrek. Dit maakt een fiscale aftrek mogelijk van de winst, bovenop de gebruikelijke afschrijving, en maakt het aanschaffen van een duurzaam klimaatsysteem zoals een warmtepomp heel interessant.

Meer informatie over subsidies

Financieel Interessant

U bespaart namelijk ook nog eens maandelijks op uw energiekosten. Verder stijgt de waarde van uw vastgoed, door een gunstiger energielabel. Bij Klimaatexpert rekenen we voor u uit hoeveel subsidie u krijgt en wat u per maand bespaart. Wij adviseren over welk klimaatsysteem in aanmerking komt voor de subsidie.

Luchtgordijn

Met een luchtgordijn houdt u de kou buiten en de warmte binnen. Ook in de winter. De deur kan daardoor uitnodigend open blijven staan en dat is goed voor de omzet. In combinatie met een warmtepomp kan dit zeer energiezuinig. 

Meer informatie over een luchtgordijn

Design en ontwerp

Elke retailer heeft zijn eigen huisstijl en uitstraling en een airconditioning kan daar aan bijdragen. Wij kunnen zorgen voor een Industrial Look of een compleet weggewerkt VRF Systeem zodat deze niet zichtbaar is. Naast esthetiek houden we tijdens het ontwerp ook rekening met de omgevingsfactoren zoals andere warmtebronnen binnen een winkel zoals verlichting en computers, de hoogte van de plafonds, grootte van de ramen etc., om zo de juiste capaciteit te bepalen.

Soorten Klimaatsystemen

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Klimaatexperts geven zo snel mogelijk antwoord

Meepraten? Reageer hier:

Anderen bekeken ook:

POLL: Wat is het het belangrijkste in uw huis?
Verwarming en warm water
Een moderne televisie
Een droomkeuken
Een schitterende badkamer
Stem