Zakelijk

verwarmen, koelen of ventileren

Zakelijk warmtepomp

Mogelijkheden per branche.


Elke branche heeft een specifieke aanpak als het gaat om verwarmen, koelen of ventileren. 

Voor retail creëren we bijvoorbeeld het ideale klimaat om te shoppen, op het kantoor zorgen we voor een optimaal werkklimaat en voor uw hotel scoren we een 5 sterrenbeoordeling voor klimaatbeheersing. Informatie op het gebied van warmtepompen, airconditioning, VRF Systemen en luchtbehandeling.

Ontdek hieronder waar u op moet letten in uw branche.

"Een winkelpand werd maar niet verhuurd, totdat wij besloten het te verduurzamen. Klimaatexpert heeft ons perfect geadviseerd en de doelstellingen snel gerealiseerd."

Hugo Braaf, Ten Cate Bedrijfshuisvesting

"Dankzij Klimaatexpert is het energielabel van ons kantoorgebouw verbeterd en zijn onze lasten verminderd dankzij een lager energieverbruik."

Marcel Spierings, KSR

"De mogelijkheden op het gebied van warmtepompen zijn zo divers, dat wij door de bomen het bos niet meer zagen. Klimaatexpert heeft ons adequaat geadviseerd en met een exploitatiebereking wisten we van te voren precies waar we aan toe waren. We zijn blij met het eindresultaat en onze energierekening!"

Kees van Poppelen, Harderwijk

"Vanwege het platte dak, waren hete zomernachten geen pretje in onze slaapkamers. We slapen nu weer heerlijk. Nooit geweten dat je met een airco ook energiezuinig kan verwarmen."

Bernadette Langehuijzen, Veenendaal

"In mijn enthousiasme, en met een behoorlijke dosis 'eigenwijsheid', en ook weinig begrijpend over de standaard bouwprocessen, ben ik aan de slag gegaan. Gelukkig heb ik een aantal mensen ontmoet die mij geholpen hebben met de realisatie van een energie neutraal gebouw." 

Mike Lubbersen, Grayle, leverancier van zonne-energiesystemen

Bas van de Ruit
In uw overzicht zie ik nog geen kerken staan, is dat wel een optie of is het niet aantrekkelijk doordat er weinig dagen per jaar wordt gestookt? Wij hebben een kerkzaal met hal van ongeveer 800 m2 en in inhoud van ruim 4000 m3.