ISDE-subsidie

Houdt de ISDE-subsidie wijzigingen goed in de gaten.

Houdt de ISDE-subsidie wijzigingen goed in de gaten.

De Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE) is populair onder particulieren en klein zakelijke gebruikers. Deze subsidie is in het leven geroepen om investeringen in duurzame energie te stimuleren. In 2019 (1 januari tot en met oktober 2019) zijn er 34.128 aanvragen geweest. 

Per 1 januari 2020 vervalt de ISDE-subsidie voor pelletkachels, biomassaketels en voor alle apparaten (o.a. warmtepompen) in nieuwbouwpanden. 

ISDE Subsidie


Meer informatie

Kijk voor meer informatie en het laatste ISDE-subsidie nieuws op http://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/investeringssubsidie-duurzame-energie

 

Finacieel Subsidies ISDEHandige links 

Wilt u ISDE-subsidie aanvragen? Ga dan naar de site Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO):
ISDE-subsidie: Subsidie duurzame energie voor particulieren
ISDE-subsidie: Subsidie duurzame energie voor zakelijke gebruikers

Albert Bremer
Hallo,

Ik heb een oude HR ketel met heteluchtverwarming die ik wil vervangen voor een (hybride) warmtepomp, met vloerverwarming beneden en een aircondioner (verwarmen en koelen) op mijn werkkamer.
Daarnaast heb ik 4 oude zonnepanelen (20 jaar oud) en wil die laten vervangen door 6 hoog rendement panelen.

Kunnen jullie mij in contact brengen met een leverancier die mij hierbij kan helpen?

Met vriendelijke groeten,

Albert Bremer

Albert Bremer
Excuus, verkeerde plek voor deze vraag.

Anderen bekeken ook:

POLL: Wat is het het belangrijkste in uw huis?
Een moderne televisie
Een droomkeuken
Verwarming en warm water
Een schitterende badkamer
Stem

"In mijn enthousiasme, en met een behoorlijke dosis 'eigenwijsheid', en ook weinig begrijpend over de standaard bouwprocessen, ben ik aan de slag gegaan. Gelukkig heb ik een aantal mensen ontmoet die mij geholpen hebben met de realisatie van een energie neutraal gebouw." 

Mike Lubbersen, Grayle, leverancier van zonne-energiesystemen

"Een winkelpand werd maar niet verhuurd, totdat wij besloten het te verduurzamen. Klimaatexpert heeft ons perfect geadviseerd en de doelstellingen snel gerealiseerd."

Hugo Braaf, Ten Cate Bedrijfshuisvesting

"Vanwege het platte dak, waren hete zomernachten geen pretje in onze slaapkamers. We slapen nu weer heerlijk. Nooit geweten dat je met een airco ook energiezuinig kan verwarmen."

Bernadette Langehuijzen, Veenendaal

"Dankzij Klimaatexpert is het energielabel van ons kantoorgebouw verbeterd en zijn onze lasten verminderd dankzij een lager energieverbruik."

Marcel Spierings, KSR

"De mogelijkheden op het gebied van warmtepompen zijn zo divers, dat wij door de bomen het bos niet meer zagen. Klimaatexpert heeft ons adequaat geadviseerd en met een exploitatiebereking wisten we van te voren precies waar we aan toe waren. We zijn blij met het eindresultaat en onze energierekening!"

Kees van Poppelen, Harderwijk