Expert in warmtepompen

Totaalconcept: advies, ontwerp, levering & inbedrijfstelling

 

Werktuigbouwkundig installateur
BRL-100 gecertificeerd installateur


Werktuigbouwkundige installateurs

Wij helpen u met het maken van een totaal gasloos verwarmingsconcept, rekening houdend met alle factoren die nodig zijn om de warmtepomp optimaal te laten functioneren. U krijgt een compleet uitgebalanceerd ontwerp afgestemd op de situatie ter plaatse voor zowel de warmtepomp als het afgiftesysteem. Tevens berekenen we voor u wat het te verwachten energieverbruik gaat zijn, hoeveel men kan besparen en wat de terugverdientijd van de installatie is. Indien gewenst kunt u rekenen op ondersteuning tijdens een advies-/ verkoopgesprek om een woning te verduurzamen. Het inbedrijfstellen van de warmtepomp kan één van onze BRL-100 gecertificeerde monteurs voor u verzorgen. De componenten die u nodig heeft kunt u bij ons voor een scherp tarief inkopen. Wij ontzorgen en ondersteunen u graag, zo kunt u tijdens de montage gebruik maken van onze helpdesk.  Het noodzakelijke onderhoud van de warmtepomp kan op verzoek ook door de Klimaatexpert worden verzorgd.

Wat zijn de voordelen voor u?

  • U kunt een goed werkend uitgebalanceerd warmtepompconcept aanbieden
  • Inbedrijfstellen F-gassen gedeelte doen wij conform de BLR-100 voor u
  • Concreet, eerlijk en praktisch advies
  • Verkoopondersteuning berekening van toekomstig energieverbruik en besparing
  • Verduurzamen doen we samen

BRL-100 gecertificeerde installateur

Wij helpen u met het ontwerpen van een compleet warmtepomp concept, waarbij wij actief met u meedenken over het afgiftesysteem. Indien nodig ontwerpen en dimensioneren wij het waterzijdige deel voor u, zodat u zeker weet dat de warmtepomp perfect is afgestemd op het afgiftesysteem. U krijgt een compleet schema dat is gemaakt voor de situatie ter plaatsen. Daarbij worden ook factoren meegewogen zoals het warmteverlies van de woning, de gezinssamenstelling met betrekking tot het te verwachten waterverbruik en de daaraan gekoppelde selectie van de warmwaterboiler. Zo weet u zeker dat het totaalplaatje klopt en het rendement optimaal is. De componenten die u nodig heeft kunt u via ons voor een scherp tarief inkopen. Klimaatexpert.com heeft een verkoopafdeling die u actief kan ondersteunen bij advies en verkoop bij eindgebruikers die energie willen besparen en hun woning willen verduurzamen.

Wat zijn de voordelen voor u?

  • Ontwerp afgiftesysteem met vloerverwarming, ventilatorconvectoren of laagtemperatuur radiatoren
  • Gebalanceerd ontwerp tussen warmtepomp en afgifte systeem
  • Advies en verkoopondersteuning berekening van toekomstig energieverbruik en besparing
  • Scherp inkopen van kwalitatief hoogwaardige A-merk warmtepompen in een capaciteitsrange van 4 tot 200 kW in zowel hoog als laag temperatuur uitvoering
Schematische weergave warmtepomp
P.H. Schouten
Goedendag,

Ik zoek specialist-adviseur die voor mij kan bepalen wat voor warmtepomp-systeem voor mijn huis het beste is. Een onafhankelijke adviseur, dus geen installateur.

Kunnen jullie mij in contact brengen met zo iemand?

Alvast bedankt, met vriendelijke groet,

P.H. Schouten

patty De Rooij -Stoll
Heb een huis in Nieuw-Amsterdam gekocht
zou graag een instalateur aanbevolen krijgen.
momentaan woon ik nog in Zwitserland,maar eind juni in Nederland
Groetjes en alvast bedankt
Patty