Expert in warmtepompen

Totaalconcept: advies, ontwerp, levering & inbedrijfstelling

Klimaatexpert.com helpt installateurs bij het adviseren, installeren, in bedrijfstellen en de levering van een warmtepomp.

Werktuigbouwkundig installateur
BRL-100 gecertificeerd installateur

Wij zijn altijd op zoek naar extra installateurs!


Werktuigbouwkundige installateurs

Wij helpen u met het maken van een totaal gasloos verwarmingsconcept, rekening houdend met alle factoren die nodig zijn om de warmtepomp optimaal te laten functioneren. U krijgt een compleet uitgebalanceerd ontwerp afgestemd op de situatie ter plaatse voor zowel de warmtepomp als het afgiftesysteem. Tevens berekenen we voor u wat het te verwachten energieverbruik gaat zijn, hoeveel men kan besparen en wat de terugverdientijd van de installatie is. Indien gewenst kunt u rekenen op ondersteuning tijdens een advies-/ verkoopgesprek om een woning te verduurzamen. Het inbedrijfstellen van de warmtepomp kan één van onze BRL-100 gecertificeerde monteurs voor u verzorgen. De componenten die u nodig heeft kunt u bij ons voor een scherp tarief inkopen. Wij ontzorgen en ondersteunen u graag, zo kunt u tijdens de montage gebruik maken van onze helpdesk.  Het noodzakelijke onderhoud van de warmtepomp kan op verzoek ook door de Klimaatexpert worden verzorgd.

Wat zijn de voordelen voor u?

  • U kunt een goed werkend uitgebalanceerd warmtepompconcept aanbieden
  • Inbedrijfstellen F-gassen gedeelte doen wij conform de BLR-100 voor u
  • Concreet, eerlijk en praktisch advies
  • Verkoopondersteuning berekening van toekomstig energieverbruik en besparing
  • Verduurzamen doen we samen

BRL-100 gecertificeerde installateur

Wij helpen u met het ontwerpen van een compleet warmtepomp concept, waarbij wij actief met u meedenken over het afgiftesysteem. Indien nodig ontwerpen en dimensioneren wij het waterzijdige deel voor u, zodat u zeker weet dat de warmtepomp perfect is afgestemd op het afgiftesysteem. U krijgt een compleet schema dat is gemaakt voor de situatie ter plaatse. Daarbij worden ook factoren meegewogen zoals het warmteverlies van de woning, de gezinssamenstelling met betrekking tot het te verwachten waterverbruik en de daaraan gekoppelde selectie van de warmwaterboiler. Zo weet u zeker dat het totaalplaatje klopt en het rendement optimaal is. De componenten die u nodig heeft kunt u via ons voor een scherp tarief inkopen. Klimaatexpert.com heeft een verkoopafdeling die u actief kan ondersteunen bij advies en verkoop bij eindgebruikers die energie willen besparen en hun woning willen verduurzamen.

Wat zijn de voordelen voor u?

  • Ontwerp afgiftesysteem met vloerverwarming, ventilatorconvectoren of laagtemperatuur radiatoren
  • Gebalanceerd ontwerp tussen warmtepomp en afgifte systeem
  • Advies en verkoopondersteuning berekening van toekomstig energieverbruik en besparing
  • Scherp inkopen van kwalitatief hoogwaardige A-merk warmtepompen in een capaciteitsrange van 4 tot 200 kW in zowel hoog als laag temperatuur uitvoering
Hulp bij een gasloos verwarmingsconcept?

Schematische weergave warmtepomp

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Klimaatexperts geven zo snel mogelijk antwoord

"In mijn enthousiasme, en met een behoorlijke dosis 'eigenwijsheid', en ook weinig begrijpend over de standaard bouwprocessen, ben ik aan de slag gegaan. Gelukkig heb ik een aantal mensen ontmoet die mij geholpen hebben met de realisatie van een energie neutraal gebouw." 

Mike Lubbersen, Grayle, leverancier van zonne-energiesystemen

"Vanwege het platte dak, waren hete zomernachten geen pretje in onze slaapkamers. We slapen nu weer heerlijk. Nooit geweten dat je met een airco ook energiezuinig kan verwarmen."

Bernadette Langehuijzen, Veenendaal

"Een winkelpand werd maar niet verhuurd, totdat wij besloten het te verduurzamen. Klimaatexpert heeft ons perfect geadviseerd en de doelstellingen snel gerealiseerd."

Hugo Braaf, Ten Cate Bedrijfshuisvesting

"Dankzij Klimaatexpert is het energielabel van ons kantoorgebouw verbeterd en zijn onze lasten verminderd dankzij een lager energieverbruik."

Marcel Spierings, KSR

"De mogelijkheden op het gebied van warmtepompen zijn zo divers, dat wij door de bomen het bos niet meer zagen. Klimaatexpert heeft ons adequaat geadviseerd en met een exploitatiebereking wisten we van te voren precies waar we aan toe waren. We zijn blij met het eindresultaat en onze energierekening!"

Kees van Poppelen, Harderwijk