Open deur met behoud van warmte. 

Met een luchtgordijn houdt u de kou buiten en de warmte binnen, met een uitnodigende open deur. De entree is daarmee gastvrij terwijl er binnen een behaaglijk binnenklimaat is. Wanneer u de warmte opwekt met een lucht/lucht warmtepomp in plaats van een CV ketel op gas, reduceert u niet alleen de CO2 uitstoot enorm maar bespaart u ook nog eens aanzienlijk op de kosten van het energieverbruik.

In de zakelijke markt zit u al snel boven een elektristeitsverbruik van 10.000 kWh per jaar. In dat geval gaat de prijs per kWh enorm omlaag door een gereduceerd tarief op de energiebelasting. Dat maakt een elektrisch aangedreven warmtepomp zeer interessant.

Zowel de lucht/lucht warmtepomp als het luchtgordijn werken op elektriciteit, waardoor u volledig gasloos de ruimte van warmte voorziet. Wanneer u de elektriciteit die systeem verbruikt opwekt met zonnepanelen, verwarmt u volledig energieneutraal uw object. En mag u voor het energieverbruik van het luchtgordijn zichzelf een groen imago toe-eigenen. Meer informatie over de warmtepomp vindt u hier.

Klimaatexpert.com kan u op maat adviseren over een luchtgordijn voor uw situatie. Wij werken nauw samen met gerenommeerde partijen, waarbij de warmtepomp optimaal op het luchtgordijn is afgestemd en ook bij lage buitentemperaturen een goede werking gewaarborgd is. De meest voorkomende luchtgordijnen en lucht/lucht warmtepompen zijn op voorraad, zodat we snel kunnen leveren. Bent u benieuwd of we ook een oplossing hebben voor uw situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@klimaatexpert.com of 088-1460000.

luchtgordijn

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Klimaatexperts geven zo snel mogelijk antwoord

Meepraten? Reageer hier:

Anderen bekeken ook: