Open deur met behoud van warmte. 

Met een luchtgordijn houdt u de kou buiten en de warmte binnen, met een uitnodigende open deur. De entree is daarmee gastvrij terwijl er binnen een behaaglijk binnenklimaat is. Wanneer u de warmte opwekt met een lucht/lucht warmtepomp in plaats van een Cv-ketel op gas, reduceert u niet alleen de CO2 uitstoot enorm maar bespaart u ook nog eens aanzienlijk op de kosten van het energieverbruik.

luchtgordijn

 

In de zakelijke markt zit u al snel boven een elektriciteitsverbruik van 10.000 kWh per jaar. In dat geval gaat de prijs per kWh enorm omlaag door een gereduceerd tarief op de energiebelasting. Dat maakt een elektrisch aangedreven warmtepomp zeer interessant.

Zakelijke toepassingen copy

Warmtepomp zakelijk toepassen

 

Zowel de lucht/lucht warmtepomp als het luchtgordijn werken op elektriciteit, waardoor u volledig gasloos de ruimte van warmte voorziet. Wanneer u de elektriciteit die systeem verbruikt opwekt met zonnepanelen, verwarmt u volledig energieneutraal uw object. En mag u voor het energieverbruik van het luchtgordijn zichzelf een groen imago toe-eigenen. Meer informatie over de warmtepomp vindt u hier.

Wat is een lucht/lucht warmtepomp?

 

Klimaatexpert.com kan u vrijblijvend op maat adviseren over een luchtgordijn voor uw situatie. Wij werken nauw samen met gerenomeerde partijen, waarbij de warmtepomp optimaal op het luchtgordijn is afgestemd en ook bij lage buitentemperaturen een goede werking gewaarborgd is. De meest voorkomende luchtgordijnen en lucht/lucht warmtepompen zijn op voorraad, zodat we snel kunnen leveren. 

Warmtepomp retail

 

Anderen bekeken ook:

POLL: Wat is het het belangrijkste in uw huis?
Een moderne televisie
Een droomkeuken
Verwarming en warm water
Een schitterende badkamer
Stem

"De mogelijkheden op het gebied van warmtepompen zijn zo divers, dat wij door de bomen het bos niet meer zagen. Klimaatexpert heeft ons adequaat geadviseerd en met een exploitatiebereking wisten we van te voren precies waar we aan toe waren. We zijn blij met het eindresultaat en onze energierekening!"

Kees van Poppelen, Harderwijk

"Een winkelpand werd maar niet verhuurd, totdat wij besloten het te verduurzamen. Klimaatexpert heeft ons perfect geadviseerd en de doelstellingen snel gerealiseerd."

Hugo Braaf, Ten Cate Bedrijfshuisvesting

"Vanwege het platte dak, waren hete zomernachten geen pretje in onze slaapkamers. We slapen nu weer heerlijk. Nooit geweten dat je met een airco ook energiezuinig kan verwarmen."

Bernadette Langehuijzen, Veenendaal

"In mijn enthousiasme, en met een behoorlijke dosis 'eigenwijsheid', en ook weinig begrijpend over de standaard bouwprocessen, ben ik aan de slag gegaan. Gelukkig heb ik een aantal mensen ontmoet die mij geholpen hebben met de realisatie van een energie neutraal gebouw." 

Mike Lubbersen, Grayle, leverancier van zonne-energiesystemen

"Dankzij Klimaatexpert is het energielabel van ons kantoorgebouw verbeterd en zijn onze lasten verminderd dankzij een lager energieverbruik."

Marcel Spierings, KSR