Expert in warmtepompen

Totaalconcept: advies, ontwerp, levering & inbedrijfstelling

Zo heet de campagne van de rijksoverheid, die informeert hoe we de CO2 uitstoot van onze woningen kunnen verlagen.

Campagne Energiebesparendoejenu

In Nederland hebben we afgesproken dat we met z'n allen vanaf 2050 geen CO2 meer uitstoten. Dat lijkt nu nog ver weg, maar omgerekend betekent dat er vanaf nu 1000 woningen per dag moeten worden verduurzaamd. 

Daarom vindt u op de website www.energiebesparendoejenu.nl tal van mogelijkheden om energie te besparen. Verschillende marktpartijen hebben zich bij dit initiatief aangesloten, zo ook Klimaatexpert.com. 

Wilt u een advies op maat over hoe u energie kunt besparen? Neem dan contact ons op. 

Advies

De campagne 'Energie Besparen Doe Je Nu' is te zien op televisie met commercials, in verschillende TV programma's en op YouTube en is te horen op o.a. Radio 1. De campagne is opgezet in samenwerking met voorlichtingsorganisatie www.milieucentraal.nl

Rijksoverheid logoMilieu Centraal logo gecentreerd

"In mijn enthousiasme, en met een behoorlijke dosis 'eigenwijsheid', en ook weinig begrijpend over de standaard bouwprocessen, ben ik aan de slag gegaan. Gelukkig heb ik een aantal mensen ontmoet die mij geholpen hebben met de realisatie van een energie neutraal gebouw." 

Mike Lubbersen, Grayle, leverancier van zonne-energiesystemen

"Vanwege het platte dak, waren hete zomernachten geen pretje in onze slaapkamers. We slapen nu weer heerlijk. Nooit geweten dat je met een airco ook energiezuinig kan verwarmen."

Bernadette Langehuijzen, Veenendaal

"Een winkelpand werd maar niet verhuurd, totdat wij besloten het te verduurzamen. Klimaatexpert heeft ons perfect geadviseerd en de doelstellingen snel gerealiseerd."

Hugo Braaf, Ten Cate Bedrijfshuisvesting

"De mogelijkheden op het gebied van warmtepompen zijn zo divers, dat wij door de bomen het bos niet meer zagen. Klimaatexpert heeft ons adequaat geadviseerd en met een exploitatiebereking wisten we van te voren precies waar we aan toe waren. We zijn blij met het eindresultaat en onze energierekening!"

Kees van Poppelen, Harderwijk

"Dankzij Klimaatexpert is het energielabel van ons kantoorgebouw verbeterd en zijn onze lasten verminderd dankzij een lager energieverbruik."

Marcel Spierings, KSR

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Klimaatexperts geven zo snel mogelijk antwoord