Sparen of Verduurzamen?

Wat levert u een hoger rendement?

Wat levert u een hoger rendement? 

Hoger rendement

Het rendement op uw bankrekening wordt steeds lager. Er zijn zelfs al banken die 0% procent rente hanteren op spaargeld. Daarmee levert uw spaargeld dus niets op. Verduurzamen levert u direct een besparing op per maand op uw stookkosten. Het rendement op verduurzamen ligt dus hoger dan op sparen. 

Uitrekenen

Wij kunnen precies voor u uitrekenen, wat u per maand gaat besparen. De besparing hangt af van een aantal factoren, die bij elke situatie uniek is. Bijvoorbeeld, heeft u dubbel glas? Zijn uw spouwmuren geïsoleerd? Hoe lang is het leidingwerk?

Klimaatexpert werkt met een rekenprogramma die al deze factoren meeweegt. Zo weet u op voorhand precies waar u aan toe bent. Wij kunnen u nu al verklappen, dat verduurzamen meer geld opleverd dan sparen. 

Dit is dus een win-win situatie voor uw portemonnee en het milieu. U houdt meer over per maand en stoot minder schadelijke stoffen uit die het milieu belasten. Uw woning wordt tevens meer waard, doordat het energielabel stijgt. 

Subsidies

Het monetaire beleid zorgt ervoor dat geld uitgeven financieel aantrekkelijker is dan het oppotten ervan. Daarnaast maakt de overheid met subsidies het duurzaam maken van uw huis interessant. Naast subsidies op warmtepompen, zijn deze er ook voor zonne-energie en het isoleren van uw huis.

Bij Klimaatexpert rekenen we voor uw uit, hoeveel u kunt besparen door uw huis te verduurzamen. 

Meer over subsidies

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Klimaatexperts geven zo snel mogelijk antwoord

Meepraten? Reageer hier:

Anderen bekeken ook:

POLL: Wat is het het belangrijkste in uw huis?
Verwarming en warm water
Een moderne televisie
Een droomkeuken
Een schitterende badkamer
Stem