Expert in warmtepompen

Totaalconcept: advies, ontwerp, levering & inbedrijfstelling

Klimaatexpert.com geeft onafhankelijk advies over duurzaam verwarmen, koelen en ventileren. Wij zijn gespecialiseerd in warmtepompen en bieden een totaalconcept: advies, ontwerp, levering & inbedrijfstelling. Van idee tot oplevering, voor zowel particulieren als bedrijven.

Om een totaalconcept mogelijk te maken, werken wij samen met partners met elk hun eigen expertise. Daarbij beoordelen wij eerst of de geboden producten/diensten van het gewenste niveau zijn, om zo de kwaliteit van het totaalconcept te waarborgen en garanderen. Indien mogelijk toetsen wij de onderzoeksresultaten die zijn gecommuniceerd uit de database gelijkwaardigheidsverklaringen door het BCRG die moeten voldoen aan criteria die zijn opgesteld door onze overheid. Dit om ons onafhankelijke karakter te onderstrepen. 

 

Onze partners

 

Overheid:

Energie besparen doe je nuRiho

 


 

Warmtepompen:

HisenseHitachiRihoRihoRiho

 


 

Afgiftesystemen:

 Faber  9 Jaga  Riho

 


 

Warmteverliesberekeningen:

PEET

 

Jos de Boer
LS,

ik ben op zoek naar een onafhankelijke expert die in staat is een warmtepomp systeem met WTW te beoordelen op ontwerp, installatie en functioneren? Ik vermoed dat er een fout in het systeem zit dat de installateur niet kan vinden. Wie kan mij helpen? Natuurlijk ben ik gewoon bereid om voor een goede assessment te betalen.

Gr Jos