Bezoek ons

u bent van harte welkom!

Laat u vrijblijvend informeren.

Warmtepomp

De warmtepomp is hét alternatief voor de CV ketel. Nieuwsgierig of een warmtepomp interessant is voor u? Wilt u meer informatie over wat een warmtepomp nu eigenlijk is? Of welke verschillen er zijn er in warmtepompen? Hoeveel u kunt besparen in uw situatie? Antwoorden op al deze vragen geven wij u op de Beurs Eigen Huis die dit weekend plaatsvindt in de jaarbeurs in Utrecht.

Berekendesk

Bij de ‘Klimaatexpert.com Berekendesk’ op onze stand rekenen we voor u uit hoeveel u kunt besparen op energiekosten. Om deze berekening te maken, hebben wij de kubieke meters van uw woning nodig, het gasverbruik per jaar en de mate van isolatie. Wij nodigen u van harte uit om te laten uitrekenen hoeveel u kunt besparen!

Merkonafhankelijk

Klimaatexpert.com adviseert merk onafhankelijk, wij kijken wat het beste past bij uw situatie. Om dat luister bij te zetten, heeft Klimaatexpert.com verschillende fabrikanten uitgenodigd op onze stand. Zo kunt u zelf ervaren wat de verschillen zijn tussen diverse merken warmtepompen.

Beurs Eigen Huis

Bent u voornemens om een huis te bouwen of verbouwen, dan kunt u zich op allerlei gebieden laten informeren op de Beurs Eigen Huis. Wij nodig u graag uit voor een kop koffie en informatie over de warmtepomp op onze stand!  Beurs Eigen HuisJaarbeurs Utrecht6 t/m 8 oktoberStand: C1.38