Bezoek ons

u bent van harte welkom!

Klimaatexpert.com ontzorgt de installateur.

Van 6 tot en met 9 februari staat Klimaatexpert.com op de VSK, een vakbeurs voor installateurs in de Jaarbeurs, Utrecht. 

Bent u installateur en wilt u ook warmtepompen installeren? Bezoek ons dan op stand 07.B077. Via deze link kunt u zich gratis registreren voor voor de VSK beurs.

Wij ontzorgen de installateurs

Klimaatexpert.com geeft een totaaladvies over een duurzaam volledig gasloos verwarmd binnenklimaat aan installateurs en eindgebruikers.

Alle facetten van het klimaatsysteem worden onder de loep genomen, zodat de onderlinge systemen perfect op elkaar zijn afgestemd. Denk hierbij aan de warmtepomp, afgiftesysteem, zonnepanelen, gebruik en isolatie. Zo weet u zeker dat de complete installatie optimaal functioneert en u maximaal bespaart. Wilt u weten hoe dat in zijn werk gaat? Wij beantwoorden uw vragen graag op de VSK beurs. 

VSK banner website 336x417

 

Werktuigbouwkundige installateurs

Wij helpen werktuigbouwkundige installateurs met het maken van een totaal gasloos verwarmingsconcept, rekening houdend met alle factoren die nodig zijn om de warmtepomp optimaal te laten functioneren. U krijgt een compleet uitgebalanceerd ontwerp afgestemd op de situatie ter plaatse voor zowel de warmtepomp als het afgiftesysteem. Tevens berekenen we voor u wat het te verwachten energieverbruik zal zijn, hoeveel men kan besparen en wat de terugverdientijd van de installatie is. Indien gewenst kunt u rekenen op ondersteuning tijdens een advies-/ verkoopgesprek om een woning te verduurzamen. Het inbedrijfstellen van de warmtepomp kan één van onze BRL-100 gecertificeerde monteurs voor u verzorgen. De componenten die u nodig heeft kunt u bij ons voor een scherp tarief inkopen. Wij ontzorgen en ondersteunen u graag, zo kunt u tijdens de montage gebruik maken van onze helpdesk.  Het noodzakelijke onderhoud van de warmtepomp kan op verzoek ook door Klimaatexpert.com worden verzorgd.

Wat zijn de voordelen?

 • U kunt een goed werkend uitgebalanceerd warmtepompconcept aanbieden
 • Inbedrijfstellen F-gassen gedeelte doen wij conform de BLR-100 voor u
 • Concreet, eerlijk en praktisch advies
 • Verkoopondersteuning, berekening van toekomstig energieverbruik en besparing
 • Verduurzamen doen we samen

Schema warmtepomp zonnepanelen afgiftesystemen etc

BRL-100 gecertificeerde installateur

Wij helpen BRL-100 gecertificeerde installateurs met het ontwerpen van een compleet warmtepompconcept, waarbij wij actief met u meedenken over het afgiftesysteem. Indien nodig ontwerpen en dimensioneren wij het waterzijdige deel voor u, zodat u zeker weet dat de warmtepomp perfect is afgestemd op het afgiftesysteem. U krijgt een compleet schema dat is gemaakt voor de situatie ter plaatse. Daarbij worden ook factoren meegewogen zoals het warmteverlies van de woning, de gezinssamenstelling met betrekking tot het te verwachten waterverbruik en de daaraan gekoppelde selectie van de warmwaterboiler. Zo weet u zeker dat het totaalplaatje klopt en het rendement optimaal is. De componenten die u nodig heeft kunt u via ons voor een scherp tarief inkopen. Klimaatexpert.com heeft een verkoopafdeling die u actief kan ondersteunen bij advies en verkoop bij eindgebruikers die energie willen besparen en hun woning willen verduurzamen.

Wat zijn de voordelen?

 • Ontwerp afgiftesysteem met vloerverwarming, ventilatorconvectoren of laagtemperatuur radiatoren
 • Uitgebalanceerd ontwerp tussen warmtepomp en afgiftesysteem
 • Advies en verkoopondersteuning, berekening van toekomstig energieverbruik en besparing
 • Scherp inkopen van kwalitatief hoogwaardige A-merk warmtepompen in een capaciteitsrange van 4 tot 200 kW in zowel hoog als laag temperatuur uitvoering

Yutaki range

 

Bespaar volledig gasloos! op energiekosten

Hoe kunt u maximaal besparen op energiekosten en minder CO₂ uitstoten? De gaskraan wordt steeds verder dichtgedraaid en de overheid stimuleert verwarmen zonder dat er fossiele brandstoffen worden verbrand. En met name daar ligt onze expertise: met behulp van een warmtepomp verwarmen en koelen van elk type project voor elk budget. Klaar voor de toekomst. Start vandaag met verduurzamen en besparen.

U kunt bij ons terecht voor: 

 • Warmtepompen
 • Afgiftesystemen
 • Advies
 • Ontwerp
 • Levering
 • Inbedrijfstelling
 • Berekening van besparing en verbruik

VSKstand