Bezoek ons

u bent van harte welkom!

Kom inspiratie opdoen voor uw project.

Kom naar Utrecht, kom naar de BouwBeurs! De grootste ontmoetingsplek voor de bouw. Hier zie je de nieuwste ontwikkelingen. Krijg je van specialisten deskundig advies. Deel je ervaringen met vakgenoten. Ontmoet je nieuwe relaties en verstevig je contacten.

Klimaatexpert.com op Bouwbeurs

Graag informeren wij particulieren én bedrijven over de mogelijkheden van een warmtepomp. Bezoek onze stand E.031 in hal 7.

Bouwbeurs 2019 Klimaatexpert

Gratis toegang?

Wij zijn in de gelegenheid om een vrijkaarten weg te geven bouwbeurs. Klik op onderstaande banner voor meer informatie.

banner2 nl

Wat doet Klimaatexpert.com?

Wij bieden u onafhankelijk advies over het duurzaam verwarmen, koelen en ventileren van elk type vastgoed, voor elke comfortwens. Daarnaast begeleiden wij de installateur, zodat u zeker weet dat de warmtepomp optimaal werkt en past bij uw situatie.

 

Bespaar volledig gasloos op energiekosten

Hoe kunt u maximaal besparen op energiekosten en minder CO₂ uitstoten? De gaskraan wordt steeds verder dichtgedraaid en de overheid stimuleert verwarmen zonder dat er fossiele brandstoffen worden verbrand. En met name daar ligt onze expertise: met behulp van een warmtepomp verwarmen en koelen van elk type project. Klaar voor de toekomst. Start vandaag met verduurzamen en besparen. Klimaatexpert.com helpt u van ontwerp tot oplevering. 

Warmtepompen