Wij geven vrijkaarten weg.

Beurs Eigen Huis

Twee keer per jaar wordt de Beurs Eigen Huis georganiseerd. Op deze beurs vindt u alles op het gebied van woontrends en kunt u inspiratie op kunt doen voor uw (nieuwe) woning. De Beurs Eigen Huis is een grote ontdekkingstocht voor diegene met bouw-, verbouw en verhuisplannen. De eerstkomende editie vindt plaats van 6 tot en met 8 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht.

Klimaatexpert.com op de beurs

Klimaatexpert.com is aanwezig met stand C1.38 in hal 3 & 4. Wij zullen u en alle aanwezigen uitleggen hoe u kunt besparen op uw energiekosten. Een lucht/water warmtepomp is het duurzame alternatief van de CV ketel op gas, waarmee u energiezuinig uw huis kan verwarmen. Deze warmtepomp haalt 75% van de energie uit de buitenlucht, de overige 25% komt uit het stopcontact. Wanneer u zelf elektriciteit opwekt, via bijvoorbeeld zonnepanelen, verwarmt u energieneutraal uw huis.

Warmtepomp

Op de stand zullen verschillende soorten warmtepompen aanwezig zijn, van diverse merken. Zo kunt u met eigen ogen zien hoe de beste warmtepompen van dit moment er uit zien. Op de stand zijn verschillende technische adviseurs aanwezig, die u kunnen informeren over hoe een warmtepomp werkt en ook welke warmtepomp het best voor u geschikt is. Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op het soort warmtepomp, zoals het gebruik van een zonneboiler of niet, de grootte van het huis, vloerverwarming of traditionele radiatoren, mate van isolatie etc.

Wij verloten 50 gratis kaarten

Inmiddels zijn er geen kaarten meer te koop via de website van Beurs Eigen Huis, maar wij hebben er nog 50 die we verloten. Wat moet u daar voor doen? Like onze facebook pagina Stuur ons een bericht met uw emailadres en waarom u naar de Beurs Eigen Huis wilt Winnaars worden persoonlijk op de hoogte gesteld.

H Meijer
Goedemiddag,

Wij denken erover om onze woning te verduurzamen. Daarvoor hebben we al twee stappen ondernomen. Dat zijn het plaatsen van HR++ beglazing en zonnepanelen. Voor beide hebben we al offertes.

Lastiger is vloerisolatie. We gaan geen vloerverwarming aan laten leggen. Te ingrijpend en te duur. Wij denken daarom aan een isolatielaag onder de vloer. Wat we precies gaan doen, weten we nog niet.

Als vierde denken wij aan een lucht/water warmtepomp. Daarover weten we niets, geen rendement, voldoende verwarming ook in de winter enz. Dus is hulp nodig.

U schrijft dat u de installateurs begeleidt.
Zijn daar kosten aan verbonden?

Kunt u ons een installateur aangeven die door u begeleid wordt en die kosten, baten, verwarming van de woning en alle zaken waar wij op dit moment niets van weten met ons door kan spreken en een eerlijke offerte kan maken?

Met vriendelijke groeten,
Hanneke en Henk Meijer