Bezoek ons

u bent van harte welkom!

Ontdek vrijblijvend hoeveel u kunt besparen met een warmtepomp

Gaat u een huis bouwen of verbouwen? Of gaat u verhuizen? Op de Beurs Eigen Huis vindt u alles op het gebied van advies en inspiratie. Wij adviseren bezoekers graag over duurzaam verwarmen, koelen én ventileren.

Bent u benieuwd of een warmtepomp interessant voor u is? Wij geven u graag onafhankelijk advies!

Bezoek onze Klimaatexpert.com stand B3.33 in hal 1 van 15 t/m 17 maart in de Jaarbeurs van Utrecht.

 Eigen Huis voorjaarseditie 2019


Presentatie: Warmtepomp – Het creëren van draagvlak 

Rimme van der Ree, directeur van Klimaatexpert.com, zal op alle dagen om 11.30 - 11.50 uur  in een presentatie uitleggen wat een warmtepomp nu eigenlijk is en wat het oplevert. Daarbij is gedacht aan alle parameters, zodat u objectief geïnformeerd wordt. Wilt u graag persoonlijk advies, dan bent u van harte welkom op onze stand B3.33


Wat doet Klimaatexpert.com?

Wij geven u onafhankelijk advies over het duurzaam verwarmen, koelen én ventileren van elk type vastgoed, voor elk type budget. Daarnaast begeleiden wij de installateur, zodat u zeker weet dat de warmtepomp optimaal werkt en past bij uw situatie. 

Bespaar volledig gasloos op energiekosten

Hoe kunt u maximaal besparen op de energiekosten en minder CO₂ uitstoten? De gaskraan wordt steeds verder dichtgedraaid en de overheid stimuleert verwarmen zonder dat er fossiele brandstoffen worden verbrand. En met name daar ligt onze expertise: met behulp van een warmtepomp verwarmen en koelen van elk type project. Klaar voor de toekomst? Start vandaag nog met het verduurzamen en besparen.