Eigen Huis beurs

voorjaar 2020

Nieuwsgierig naar het geluid van een warmtepomp? 

Gaat u een huis bouwen of verbouwen? Of gaat u verhuizen of verduurzamen? Op de Beurs Eigen Huis vindt u alles op het gebied van advies en inspiratie. 

Bezoek onze Klimaatexpert.com stand B1.03 in hal 11 van 6 t/m 8 maart in de Jaarbeurs van Utrecht. Wij adviseren u graag over het duurzaam verwarmen, koelen én ventileren van uw woning. Wij hebben ook een werkende warmtepomp op onze stand staan! U kunt nu zelf het geluid ervaren.

Deelnemer Eigen Huis voorjaar 2020


Presentatie: Warmtepomp – Het creëren van draagvlak 

Rimme van der Ree, Directeur van Klimaatexpert.com, zal op alle dagen om 12.30 uur - 12.50 uur in het Eigen Huis Podium een presentatie uitleggen wat een warmtepomp nu eigenlijk is en wat het oplevert. Wilt u graag persoonlijk advies, dan bent u van harte welkom op onze stand B1.03


Realiseer je droomhuis met beurs Eigen Huis!

Kom van 6 t/m 8 maart naar Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht en realiseer ook uw droomhuis! Met ruim 250 exposanten is Beurs Eigen Huis de grootste bouw-, verbouw- en woonbeurs van Nederland. En tijdens de twintigste editie in september trakteren we op extra veel activiteiten omtrent het onderwerp duurzaam wonen!

Ga naar de de site


Wat doet Klimaatexpert.com?

Wij geven u onafhankelijk advies over het duurzaam verwarmen, koelen én ventileren van elk type vastgoed, voor elk type budget. Daarnaast begeleiden wij de installateur, zodat u zeker weet dat de warmtepomp optimaal werkt en past bij uw situatie. 

Bespaar volledig gasloos op energiekosten

Hoe kunt u maximaal besparen op de energiekosten en minder CO₂ uitstoten? De gaskraan wordt steeds verder dichtgedraaid en de overheid stimuleert verwarmen zonder dat er fossiele brandstoffen worden verbrand. En met name daar ligt onze expertise: met behulp van een warmtepomp verwarmen en koelen van elk type project. Klaar voor de toekomst? Start vandaag nog met het verduurzamen en besparen.

Hub Lentjes
Geachte lezer,
We zijn al een aantal jaren bezig om ons huis te verduurzamen / minder energie te laten gebruiken. Ons huis is uit 1956 en we hebben inmiddels doorgevoerd:
- dak/vloer/spouwisolatie
- vloerverwarming
- radiatoren aangepast om met een laag temperatuur systeem te kunnen werken
- alle ramen voorzien van HR++ glas

Effectief zijn we omlaag gegaan van 5000 m3 gas naar 1750 m3 op dit moment.

Op dit moment zijn we ons aan het oriënteren op het gebruik van een warmtepomp om zowel het huis te verwarmen als ook te kunnen voorzien van warm water. Vragen die we hierbij hebben en ik hoop dat U ons kunt adviseren:
- welk vermogen hebben we nodig voor de warmte pomp? Als ik zelf reken: 7 kWh. Ons piekverbruik in het afgelopen jaar lag rond de 4 a 5 m3 / uur.
- welk systeem / leverancier zou de beste oplossing zijn? Ik lees dat Hitachi een SCOP van 6.4 haalt.
- apart CV en DHW systeem?
- met welke kosten moeten we rekening houden?

Met vriendelijke groeten,

Hub Lentjes