Eigen Huis beurs

voorjaar 2020

Nieuwsgierig naar het geluid van een warmtepomp? 

Gaat u een huis bouwen of verbouwen? Of gaat u verhuizen of verduurzamen? Op de Beurs Eigen Huis vindt u alles op het gebied van advies en inspiratie. 

Bezoek onze Klimaatexpert.com stand B1.03 in hal 11 van 6 t/m 8 maart in de Jaarbeurs van Utrecht. Wij adviseren u graag over het duurzaam verwarmen, koelen én ventileren van uw woning. Wij hebben ook een werkende warmtepomp op onze stand staan! U kunt nu zelf het geluid ervaren.

Deelnemer Eigen Huis voorjaar 2020


Alvast een betrouwbare indicatie ontvangen én vrijkaarten voor de beurs Eigen Huis?

Om u een goede en betrouwbare indicatie te kunnen geven over de mogelijkheden voor het toepassen van een warmtepomp, plus de daarbij horende besparingen, hebben wij van u een aantal gegevens nodig. Vul de vragenlijst zorgvuldig in en stuur ons daarna los nog een mail, dan ontvangt u ook twee vrijkaarten van ons om de beurs te bezoeken! Wees er snel bij, de vrijkaarten zijn beperkt.

Ga naar de vragenlijst


Presentatie: Warmtepomp – Het creëren van draagvlak 

Rimme van der Ree, Directeur van Klimaatexpert.com, zal op alle dagen om 12.30 uur - 12.50 uur in het Eigen Huis Podium een presentatie uitleggen wat een warmtepomp nu eigenlijk is en wat het oplevert. Wilt u graag persoonlijk advies, dan bent u van harte welkom op onze stand B1.03


Realiseer je droomhuis met beurs Eigen Huis!

Kom van 6 t/m 8 maart naar Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht en realiseer ook uw droomhuis! Met ruim 250 exposanten is Beurs Eigen Huis de grootste bouw-, verbouw- en woonbeurs van Nederland. En tijdens de twintigste editie in september trakteren we op extra veel activiteiten omtrent het onderwerp duurzaam wonen!

Ga naar de de site


Wat doet Klimaatexpert.com?

Wij geven u onafhankelijk advies over het duurzaam verwarmen, koelen én ventileren van elk type vastgoed, voor elk type budget. Daarnaast begeleiden wij de installateur, zodat u zeker weet dat de warmtepomp optimaal werkt en past bij uw situatie. 

Bespaar volledig gasloos op energiekosten

Hoe kunt u maximaal besparen op de energiekosten en minder CO₂ uitstoten? De gaskraan wordt steeds verder dichtgedraaid en de overheid stimuleert verwarmen zonder dat er fossiele brandstoffen worden verbrand. En met name daar ligt onze expertise: met behulp van een warmtepomp verwarmen en koelen van elk type project. Klaar voor de toekomst? Start vandaag nog met het verduurzamen en besparen.


Doordacht advies

Alle onderdelen van het verwarmingssysteem worden onder de loep genomen, zodat de onderlinge systemen perfect op elkaar zijn afgestemd. Denk hierbij aan de warmtepomp, afgiftesysteem, zonnepanelen, gebruik- en warmteverlies. Zo weet u zeker dat de complete installatie optimaal functioneert en u maximaal bespaart.

Waar kunnen wij u mee helpen?

Onze Klimaatexperts geven zo snel mogelijk antwoord


Benieuwd of uw woning geschikt is voor een warmtepomp? Vul de vragenlijst in en ontvang een advies op maat

Ga naar de vragenlijst

POLL: Wat is het het belangrijkste in uw huis?
Een moderne televisie
Een droomkeuken
Verwarming en warm water
Een schitterende badkamer
Stem