Hulp nodig bij het verduurzamen van gebouwen?


Hulp nodig bij het verduurzamen van gebouwen?

De overgang naar een duurzame energievoorziening is van groot belang, vanwege het tegengaan van klimaatverandering. Welke oplossingen zijn er voor de bestaande (gestapelde) woningbouw of kantoorgebouwen met centrale ketelhuizen? En welke oplossing past dan bij uw project?

Om u te helpen bij de energietransitie hebben wij een concept ontwikkelt om u inzicht te geven in de verschillende mogelijkheden op het gebied van het gebruik en de opwekking van warmte. Tegen beperkte kosten én zonder overlast voor de bewoners, kan er een grote stap gemaakt worden in de reductie van het energiegebruik en de daarmee gepaarde CO2 uitstoot. En dat voor bijvoorbeeld nog geen € 1.000,- per appartement!

Klimaatexpert helpt u graag inzicht te krijgen in de verschillende mogelijkheden op het gebied van het verbruik en de opwekking van warmte. Denk hierbij aan hybride oplossing deels van het gas af, of hoog / laag temperatuur warmtepompen waarbij het pand volledig van het gas af gaat.

Iedere situatie is natuurlijk anders, door een QuickScan te laten maken van uw huidige situatie kunnen wij in kaart brengen hoeveel u kunt reduceren in de CO2-uitstoot én het primair energiegebruik, maar bijvoorbeeld ook wat de investering per woning of kantoor zal zijn.

Nieuwsgierig geworden? Vraag voor uw gebouw(en) de gratis analyse aan – ontdek vrijblijvend wat u met een warmtepomp kunt besparen! Binnen 8 werkdagen ontvangt u vrijblijvend een uitnodiging van ons om de analyse door te nemen.

Kies wat voor u van toepassing is

QuickScan Woningbouw klein

Woningbouwcorporaties

 

QuickScan Vastgoed klein

Utiliteitsbouw / vastgoed