Bezoek ons

u bent van harte welkom!

Totaalconcepten in gasloos verwarmen. 

Vakbeurs Energie is een beurs die is gericht op duurzame energieopwekking en energiebesparing. Een ideale plek voor Klimaatexpert.com om een totaalconcept in gasloos verwarmen te presenteren. Kom daarom van 8 t/m 10 oktober naar de Vakbeurs Energie in de Brabanthallen in Den Bosch en doe inspiratie op voor uw project! 

Klimaatexpert.com op Vakbeurs Energie

Bezoek onze stand in Hal 3 met stand nummer F034
Tot en met maandag 7 oktober kunt u een gratis toegangsbewijs regelen. Registreer u direct op de speciale bezoekersregistratie website van de Vakbeurs Energie 2019!

Direct registreren


Presentatie: Warmtepomp – Het creëren van draagvlak 

Rimme van der Ree, Directeur van Klimaatexpert.com, zal op alle dagen om 12.00 uur – 12.30 uur in het Theater Binnenklimaat in een presentatie uitleggen wat een warmtepomp nu eigenlijk is en wat het oplevert. Daarbij is gedacht aan alle parameters, zodat u objectief geïnformeerd wordt.
Wilt u liever persoonlijk advies?  Dan bent u van harte welkom op onze stand F034 in Hal 3.

Image Vakbeurs Energie 2019 eigen site copy

Wat doet Klimaatexpert.com?
Wij bieden u onafhankelijk advies over het duurzaam verwarmen, koelen en ventileren van elk type vastgoed, voor elke comfortwens. Daarnaast begeleiden wij de installateur, zodat u zeker weet dat de warmtepomp optimaal werkt en past bij uw situatie. 

Bespaar volledig gasloos op energiekosten
Hoe kunt u maximaal besparen op energiekosten en minder CO₂ uitstoten? De gaskraan wordt steeds verder dichtgedraaid en de overheid stimuleert verwarmen zonder dat er fossiele brandstoffen worden verbrand. En met name daar ligt onze expertise: met behulp van een warmtepomp verwarmen en koelen van elk type project. Klaar voor de toekomst. Start vandaag met verduurzamen en besparen. Klimaatexpert.com helpt u van ontwerp tot oplevering. 

Doordacht advies
Alle onderdelen van het verwarmingssysteem worden onder de loep genomen, zodat de onderlinge systemen perfect op elkaar zijn afgestemd. Denk hierbij aan de warmtepomp, afgiftesysteem, zonnepanelen, gebruik en warmteverlies. Zo weet u zeker dat de complete installatie optimaal functioneert en u maximaal bespaart.

 

Bielders
Ik was bij de lezing van Uw bedrijf tijdens de energiebeurs in Den Bosch begin oktober.
De spreker stelde dat we de presentatie konden vinden op de website van klimaatexpert.
Deze kan ik echter niet vinden. Zou ik deze van U mogen ontvangen
Met dank
Ir.M.J.J.Bielders

Klimaatexpert.com
Geachte heer Bielders,
Hartelijk dank voor uw reactie. De presentatie stond inderdaad een week op onze site om te downloaden. Wij sturen het bestand naar uw e-mailadres.
Met vriendelijke groet,
Klimaatexpert.com Webcare


Wilco kaper
Graag zou ik de presentatie van de vakbeurs Energie ontvangen. Ik was bij de presentatie aanwezig en zou deze alsnog graag willen ontvangen. Inhoudelijke en heel duidelijk presentatie!

Met vriendelijke groet,
Wilco Kaper

Klimaatexpert.com
Geachte heer Kaper,

Dank voor uw bericht! Wij sturen het bestand naar uw e-mailadres.

Met vriendelijke groet,
Klimaatexpert.com Webcare


Bas Vosbergen
Zou u mij ook de presentatie van e warmtepomp beurs in den Bosch kunnen toesturen? ik was er ook bij aanwezig en heb hem op de site gemist...

alvast bedankt,
groet,
Bas Vosbergen