Bezoek ons

u bent van harte welkom!

Totaalconcepten in gasloos verwarmen. 

Vakbeurs Energie is een beurs die is gericht op duurzame energieopwekking en energiebesparing. Een ideale plek voor Klimaatexpert.com om een totaalconcept in gasloos verwarmen te presenteren. Kom daarom van 9 t/m 11 oktober naar de Vakbeurs Energie in de Brabanthallen in Den Bosch en doe inspiratie op voor uw project! 

Klimaatexpert.com op Vakbeurs Energie

Graag informeren wij particulieren én bedrijven over de mogelijkheden van een warmtepomp. Bezoek onze stand F037 in hal 3.

Vakbeurs Energie Klimaatexpert.com

Wat doet Klimaatexpert.com?

Wij bieden u onafhankelijk advies over het duurzaam verwarmen, koelen en ventileren van elk type vastgoed, voor elke comfortwens. Daarnaast begeleiden wij de installateur, zodat u zeker weet dat de warmtepomp optimaal werkt en past bij uw situatie. 

Bespaar volledig gasloos op energiekosten

Hoe kunt u maximaal besparen op energiekosten en minder CO₂ uitstoten? De gaskraan wordt steeds verder dichtgedraaid en de overheid stimuleert verwarmen zonder dat er fossiele brandstoffen worden verbrand. En met name daar ligt onze expertise: met behulp van een warmtepomp verwarmen en koelen van elk type project. Klaar voor de toekomst. Start vandaag met verduurzamen en besparen. Klimaatexpert.com helpt u van ontwerp tot oplevering. 

Doordacht advies

Alle onderdelen van het verwarmingssysteem worden onder de loep genomen, zodat de onderlinge systemen perfect op elkaar zijn afgestemd. Denk hierbij aan de warmtepomp, afgiftesysteem, zonnepanelen, gebruik en warmteverlies. Zo weet u zeker dat de complete installatie optimaal functioneert en u maximaal bespaart.

Presentatie: Warmtepomp – Het creëren van draagvlak 

Rimme van der Ree, directeur van KlimaatExpert.com, zal op alle dagen (10.30 - 11.00u, Theater Binnenklimaat) in een presentatie uitleggen wat een warmtepomp nu eigenlijk is en wat het oplevert. Daarbij is gedacht aan alle parameters, zodat u objectief geïnformeerd wordt. Wilt u graag persoonlijk advies, dan bent u van harte welkom op onze stand F037 in hal 3.

Waar kunnen wij u mee helpen?

Onze Klimaatexperts geven zo snel mogelijk antwoord


Benieuwd of uw woning geschikt is voor een warmtepomp? Vul de vragenlijst in en ontvang een advies op maat

Ga naar de vragenlijst

POLL: Wat is het het belangrijkste in uw huis?
Een moderne televisie
Een droomkeuken
Verwarming en warm water
Een schitterende badkamer
Stem