Bezoek ons

u bent van harte welkom!

Totaalconcepten in gasloos verwarmen voor de zakelijke branche.

Kom 5 en 6 november naar het MartiniPlaza Groningen! De Promotiedagen is een event voor alle zakelijke branches. Op het programma staat een doorlopende stroom van workshops, presentaties, colleges, pitches, netwerkborrels, meet and greets, maratchmakingsessies en debatten. In twee dagen weet u wat er speelt in ondernemend Noord-Nederland.

Klimaatexpert.com op Promotiedagen Groningen

Een ideale plek voor Klimaatexpert.com om een totaalconcept in gasloos verwarmen te presenteren!
Bezoek onze stand 6052 aan het Duurzame Inspiratie Plein en laat u informeren over de mogelijkheden van een warmtepomp.
Regel direct een gratis digitale toegangskaart via de banner.

Promotiedagen Groningen ticket

 

Wat doet Klimaatexpert.com?
Wij bieden u onafhankelijk advies over het duurzaam verwarmen, koelen en ventileren van elk type vastgoed, voor elke comfortwens. Daarnaast begeleiden wij de installateur, zodat u zeker weet dat de warmtepomp optimaal werkt en past bij uw situatie. 

Bespaar volledig gasloos op energiekosten
Hoe kunt u maximaal besparen op energiekosten en minder CO₂ uitstoten? De gaskraan wordt steeds verder dichtgedraaid en de overheid stimuleert verwarmen zonder dat er fossiele brandstoffen worden verbrand. En met name daar ligt onze expertise: met behulp van een warmtepomp verwarmen en koelen van elk type project. Klaar voor de toekomst. Start vandaag met verduurzamen en besparen. Klimaatexpert.com helpt u van ontwerp tot oplevering. 

Doordacht advies
Alle onderdelen van het verwarmingssysteem worden onder de loep genomen, zodat de onderlinge systemen perfect op elkaar zijn afgestemd. Denk hierbij aan de warmtepomp, afgiftesysteem, zonnepanelen, gebruik en warmteverlies. Zo weet u zeker dat de complete installatie optimaal functioneert en u maximaal bespaart.