Bezoek ons

u bent van harte welkom!

Bent u benieuwd of een warmtepomp interessant voor u is? 

Gaat u een huis bouwen of verbouwen? Of gaat u verhuizen? Op de Beurs Eigen Huis vindt u alles op het gebied van advies en inspiratie. 

Bezoek onze Klimaatexpert.com stand B5.38 in hal 1 van 20 t/m 22 september in de Jaarbeurs van Utrecht. Wij adviseren u graag over het duurzaam verwarmen, koelen én ventileren van uw woning. 

Beurs Eigen Huis najaar stand
Presentatie: Warmtepomp – Het creëren van draagvlak 

Rimme van der Ree, Directeur van Klimaatexpert.com, zal op alle dagen om 12.00 uur - 12.20 uur in het Eigen Huis Theater een presentatie uitleggen wat een warmtepomp nu eigenlijk is en wat het oplevert. Wilt u graag persoonlijk advies, dan bent u van harte welkom op onze stand B5.38


Realiseer je droomhuis met beurs Eigen Huis!

Kom van 20 t/m 22 september naar Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht en realiseer ook jouw droomhuis! Met ruim 250 exposanten is Beurs Eigen Huis de grootste bouw-, verbouw- en woonbeurs van Nederland. En tijdens de twintigste editie in september trakteren we op extra veel activiteiten omtrent het onderwerp duurzaam wonen!

Ga naar de de site

Wat doet Klimaatexpert.com?

Wij geven u onafhankelijk advies over het duurzaam verwarmen, koelen én ventileren van elk type vastgoed, voor elk type budget. Daarnaast begeleiden wij de installateur, zodat u zeker weet dat de warmtepomp optimaal werkt en past bij uw situatie. 

Bespaar volledig gasloos op energiekosten

Hoe kunt u maximaal besparen op de energiekosten en minder CO₂ uitstoten? De gaskraan wordt steeds verder dichtgedraaid en de overheid stimuleert verwarmen zonder dat er fossiele brandstoffen worden verbrand. En met name daar ligt onze expertise: met behulp van een warmtepomp verwarmen en koelen van elk type project. Klaar voor de toekomst? Start vandaag nog met het verduurzamen en besparen.