Beurs in de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen.

Steeds meer mensen zijn opzoek naar een alternatief voor gas om hun huis te verwarmen. Klimaatexpert.com begeleidt zowel bewoners als installateurs om dit voor elkaar te krijgen.

Met een totaalconcept op maat, houdt Klimaatexpert.com rekening met alle factoren die daar bij komen kijken, zoals bijvoorbeeld het afgiftesysteem (vloerverwarming/radiatoren), de mate van isolatie en het warmwaterverbruik. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van zonne-energie, kan het verbruik van een warmtepomp worden gecompenseerd en is een nul-op-de-meter woning mogelijk.

Op onze stand F11 leggen wij aan u uit hoe u gasloos kunt besparen op energiekosten. Huiseigenaren weten op voorhand waar ze aan toe zijn op het gebied van investering, terugverdientijd, besparing t.o.v. gas en terugverdientijd. Wij begeleiden installateurs op het gebied van ontwerp en leveren de benodigde materialen.

Stand illustratie

Klimaatexpert hoopt verder draagvlak te creëren voor een warmtepomp door middel van een presentatie op beide beursdagen. Op woensdag 21 maart om 10:45 uur en op donderdag 22 maart om 12:25 uur spreekt Rimme van der Ree in de Heating Factory.

De combinatie van een warmtepomp met zonnepanelen is ijzersterk. Een zonnepaneel levert per jaar rond de 50 euro op, maar wanneer deze wordt ingezet voor een warmtepomp levert hetzelfde zonnepaneel twee keer zoveel op. Je kan hier namelijk de besparing op gas tegenover zetten, waardoor de totale besparing stijgt.

Wij zien u graag op 21 en 22 maart in de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen!

Duurzaam Verwarmd