Expert in warmtepompen

Totaalconcept: advies, ontwerp, levering & inbedrijfstelling

Om u van een goed advies te voorzien, vragen wij u om een vragenlijst in te vullen. Op basis van de ingevulde antwoorden, kunnen wij geheel vrijblijvend een inschatting maken van de benodigde warmtepomp en de daarbijhorende installatiekosten. U krijgt dan te weten welke warmtepomp het best past bij uw situatie, de (meer) investering en de te verwachten kostenbesparing op uw energierekening ten opzichte van een cv ketel. Ook berekenen wat de terugverdientijd is, hoeveel zonnepanelen u nodig heeft en hoeveel CO2 u minder gaat uitstoten. 

Afhankelijk van uw reactie komen wij graag in contact met uw huisinstallateur of aannemer. Als u deze niet heeft, koppelen wij u aan een regionale partnerinstallateur van Klimaatexpert.com. Zij zullen een afspraak met u maken en de situatie ter plaatse of op tekening beoordelen. Op basis daarvan kan er een concrete offerte worden gemaakt.

Alvast vriendelijk bedankt voor uw medewerking.

Ontdek hoeveel u kunt besparen:

Ga naar de vragenlijst

Onze werkwijze in 4 stappen

1. Om uw situatie te inventariseren verzoeken wij u een vragenlijst in te vullen.
2. Wij analyseren uw gegevens en sturen u vrijblijvend een zo nauwkeurig mogelijke inschatting, met daarin:

  • Selectie van de warmte opwekker
  • Totaalprijs inclusief montage
  • Subsidiemogelijkheden
  • Besparing en terugverdientijd t.o.v. een CV ketel
  • Besparing aantal kg CO2 uitstoot
  • Het te verwachte energieverbruik
  • Aantal benodigde zonnepanelen om verbruik warmtepomp te compenseren

3. Indien u de vrijblijvende indicatie positief ervaart, maken we graag een afspraak met u om de situatie ter plaatse of op tekening beoordelen. U zult begrijpen dat dit ons de nodige tijd kost, dus we verzoeken u alleen bij serieuze interesse een afspraak te maken. 
4. Uit dit gesprek volgt een vrijblijvende offerte.  

"De mogelijkheden op het gebied van warmtepompen zijn zo divers, dat wij door de bomen het bos niet meer zagen. Klimaatexpert heeft ons adequaat geadviseerd en met een exploitatiebereking wisten we van te voren precies waar we aan toe waren. We zijn blij met het eindresultaat en onze energierekening!"

Kees van Poppelen, Harderwijk

"Dankzij Klimaatexpert is het energielabel van ons kantoorgebouw verbeterd en zijn onze lasten verminderd dankzij een lager energieverbruik."

Marcel Spierings, KSR

"Vanwege het platte dak, waren hete zomernachten geen pretje in onze slaapkamers. We slapen nu weer heerlijk. Nooit geweten dat je met een airco ook energiezuinig kan verwarmen."

Bernadette Langehuijzen, Veenendaal

"Een winkelpand werd maar niet verhuurd, totdat wij besloten het te verduurzamen. Klimaatexpert heeft ons perfect geadviseerd en de doelstellingen snel gerealiseerd."

Hugo Braaf, Ten Cate Bedrijfshuisvesting

"In mijn enthousiasme, en met een behoorlijke dosis 'eigenwijsheid', en ook weinig begrijpend over de standaard bouwprocessen, ben ik aan de slag gegaan. Gelukkig heb ik een aantal mensen ontmoet die mij geholpen hebben met de realisatie van een energie neutraal gebouw." 

Mike Lubbersen, Grayle, leverancier van zonne-energiesystemen