Horeca en Food

Aangenaam klimaat voor de gasten en het personeel

Aangenaam klimaat voor de gasten en het personeel.

In de horeca zijn er veel factoren waarmee rekening gehouden moet worden, zoals de gasten en het personeel, maar uiteraard ook etensluchten en het feit dat er gekookt wordt. Dit laatste zorgt er voor dat veel warmer en ook vochtiger is dan in andere gebouwen.

Frans de Jong
Heb zelf een cafetaria in 's-Gravenzande. Zou graag wat meer informatie willen.
M.v.g. Frans de Jong

Klimaatexpert.com
Geachte heer De Jong,

Hartelijk dank voor uw reactie. We nemen graag contact met u op voor meer informatie. Zou u zo vriendelijk willen zijn om het formulier in te vullen, zie de 'meer informatie' knop in oranje, rechts bovenin. Dan gaan we voor u aan de slag. Tot snel!

Met vriendelijke groet,

Team Klimaatexpert


Meepraten? Reageer hier:

Anderen bekeken ook:

"Vanwege het platte dak, waren hete zomernachten geen pretje in onze slaapkamers. We slapen nu weer heerlijk. Nooit geweten dat je met een airco ook energiezuinig kan verwarmen."

Bernadette Langehuijzen, Veenendaal

"De mogelijkheden op het gebied van warmtepompen zijn zo divers, dat wij door de bomen het bos niet meer zagen. Klimaatexpert heeft ons adequaat geadviseerd en met een exploitatiebereking wisten we van te voren precies waar we aan toe waren. We zijn blij met het eindresultaat en onze energierekening!"

Kees van Poppelen, Harderwijk

"Een winkelpand werd maar niet verhuurd, totdat wij besloten het te verduurzamen. Klimaatexpert heeft ons perfect geadviseerd en de doelstellingen snel gerealiseerd."

Hugo Braaf, Ten Cate Bedrijfshuisvesting

"In mijn enthousiasme, en met een behoorlijke dosis 'eigenwijsheid', en ook weinig begrijpend over de standaard bouwprocessen, ben ik aan de slag gegaan. Gelukkig heb ik een aantal mensen ontmoet die mij geholpen hebben met de realisatie van een energie neutraal gebouw." 

Mike Lubbersen, Grayle, leverancier van zonne-energiesystemen

"Dankzij Klimaatexpert is het energielabel van ons kantoorgebouw verbeterd en zijn onze lasten verminderd dankzij een lager energieverbruik."

Marcel Spierings, KSR