Project

Van der Linden en Veldhuis | industrie

Bedrijf

Ven der linden Veldhuis logo

Van der Linden & Veldhuis is gespecialiseerd in thermische-, akoestische- en brandwerende isolatie voor de industrie. Zij bieden advies, ontwerp, constructie en montage, zowel voor nieuwbouw als voor onderhoud van bestaande isolatie. Van der Linden & Veldhuis concentreert zich vanaf de oprichting in 1904 exclusief op industriële isolatie en koestert twee hoofdprincipes: innovatie en betrouwbaarheid. Er bestaat een permanente focus op het effectiever, duurzamer en functioneler maken van de producten, om daarmee de technologische en bedrijfseconomische voordelen te vergroten. www.lindveld.nl

Van der linden Veldhuis


Oplossing

Bij Van der Linden en Veldhuis is een compact 2-weg VRF buitendeel geplaatst met een hoge efficiëntie. De maar liefst 10 kanaalunits met energielabel A++ in koelstand zijn ook nog eens erg duurzaam. Hiermee wordt de klimaatinstallatie net zo verantwoord en duurzaam als de bedrijfsvoering van Van der Linden en Veldhuis.

Meer informatie over VRF

Klimaatbeheersing voor industrie

 

"Dankzij Klimaatexpert is het energielabel van ons kantoorgebouw verbeterd en zijn onze lasten verminderd dankzij een lager energieverbruik."

Marcel Spierings, KSR

"In mijn enthousiasme, en met een behoorlijke dosis 'eigenwijsheid', en ook weinig begrijpend over de standaard bouwprocessen, ben ik aan de slag gegaan. Gelukkig heb ik een aantal mensen ontmoet die mij geholpen hebben met de realisatie van een energie neutraal gebouw." 

Mike Lubbersen, Grayle, leverancier van zonne-energiesystemen

"Vanwege het platte dak, waren hete zomernachten geen pretje in onze slaapkamers. We slapen nu weer heerlijk. Nooit geweten dat je met een airco ook energiezuinig kan verwarmen."

Bernadette Langehuijzen, Veenendaal

"Een winkelpand werd maar niet verhuurd, totdat wij besloten het te verduurzamen. Klimaatexpert heeft ons perfect geadviseerd en de doelstellingen snel gerealiseerd."

Hugo Braaf, Ten Cate Bedrijfshuisvesting

"De mogelijkheden op het gebied van warmtepompen zijn zo divers, dat wij door de bomen het bos niet meer zagen. Klimaatexpert heeft ons adequaat geadviseerd en met een exploitatiebereking wisten we van te voren precies waar we aan toe waren. We zijn blij met het eindresultaat en onze energierekening!"

Kees van Poppelen, Harderwijk