Project

Sal Meyer | horeca


Bedrijf

Broodjeszaak Sal Meijer

Een begrip in Amsterdam! Al jaren bekend dankzij het lekkere broodje "half-om". Dit legendarische broodje is belegd met pekelvlees én gekookte lever. De Joodse Sal Meyer begon in 1957 en heeft op verschillende locaties gezeten. De nieuwe zaak is geopend in de Amsterdamse wijk Buitenveldert. Belangrijkste redenen om zich hier te vestigen is de bereikbaarheid, parkeergelegenheid en de levendigheid.

https://www.facebook.com/Sandwichshop-Sal-Meijer-Broodje-Meijer-121113324625417/

Broodjeszaak Sal Meijer zaak
Oplossing

Sal Meyer heeft gekozen voor een warmtepomp installatie met twee plafondonderbouwunits. Zo kunnen zij zowel in de zomer als in de winter een heerlijk comfortabel klimaat bieden terwijl u van uw broodje half-om geniet!

Meer informatie over warmtepompen

Klimaatbeheersing in de Horeca

"Een winkelpand werd maar niet verhuurd, totdat wij besloten het te verduurzamen. Klimaatexpert heeft ons perfect geadviseerd en de doelstellingen snel gerealiseerd."

Hugo Braaf, Ten Cate Bedrijfshuisvesting

"In mijn enthousiasme, en met een behoorlijke dosis 'eigenwijsheid', en ook weinig begrijpend over de standaard bouwprocessen, ben ik aan de slag gegaan. Gelukkig heb ik een aantal mensen ontmoet die mij geholpen hebben met de realisatie van een energie neutraal gebouw." 

Mike Lubbersen, Grayle, leverancier van zonne-energiesystemen

"Vanwege het platte dak, waren hete zomernachten geen pretje in onze slaapkamers. We slapen nu weer heerlijk. Nooit geweten dat je met een airco ook energiezuinig kan verwarmen."

Bernadette Langehuijzen, Veenendaal

"Dankzij Klimaatexpert is het energielabel van ons kantoorgebouw verbeterd en zijn onze lasten verminderd dankzij een lager energieverbruik."

Marcel Spierings, KSR

"De mogelijkheden op het gebied van warmtepompen zijn zo divers, dat wij door de bomen het bos niet meer zagen. Klimaatexpert heeft ons adequaat geadviseerd en met een exploitatiebereking wisten we van te voren precies waar we aan toe waren. We zijn blij met het eindresultaat en onze energierekening!"

Kees van Poppelen, Harderwijk