Project

Nescafé | kantoor


BedrijfNescafe logo

NESCAFÉ houdt net zoveel van koffie als dat van nieuwe contacten, vriendschappen en relaties. Zij geloven dat koffie het begin kan zijn van iets moois. Met het NESCAFÉ Plan en Farmer Connect zetten zij zich in om de toekomst van koffie veilig te stellen. Het NESCAFÉ Plan zorgt ervoor dat koffieboeren gezonde gewassen telen en dat de koffieteelt duurzaam blijft. www.nescafe.nl

nescafe proost

Oplossing

Voor de vestiging in Alphen a/d Rijn is gekozen voor een Single Split Airconditioningsysteem. Ook wel een RAC (Room Airconditioning) systeem genoemd. RAC Airconditioningsystemen bieden een veelvoud van toepassingsmogelijkheden. De vele menufuncties en in sommige systemen het gebruik van WIFI maken de Single Split Airconditioningsystemen gebruiksvriendelijk en het moderne design van de binnendelen zijn een aanwinst voor uw kantoorpand.

Meer informatie over een Single Split

Klimaatbeheersing voor kantoor

"Vanwege het platte dak, waren hete zomernachten geen pretje in onze slaapkamers. We slapen nu weer heerlijk. Nooit geweten dat je met een airco ook energiezuinig kan verwarmen."

Bernadette Langehuijzen, Veenendaal

"In mijn enthousiasme, en met een behoorlijke dosis 'eigenwijsheid', en ook weinig begrijpend over de standaard bouwprocessen, ben ik aan de slag gegaan. Gelukkig heb ik een aantal mensen ontmoet die mij geholpen hebben met de realisatie van een energie neutraal gebouw." 

Mike Lubbersen, Grayle, leverancier van zonne-energiesystemen

"Dankzij Klimaatexpert is het energielabel van ons kantoorgebouw verbeterd en zijn onze lasten verminderd dankzij een lager energieverbruik."

Marcel Spierings, KSR

"De mogelijkheden op het gebied van warmtepompen zijn zo divers, dat wij door de bomen het bos niet meer zagen. Klimaatexpert heeft ons adequaat geadviseerd en met een exploitatiebereking wisten we van te voren precies waar we aan toe waren. We zijn blij met het eindresultaat en onze energierekening!"

Kees van Poppelen, Harderwijk

"Een winkelpand werd maar niet verhuurd, totdat wij besloten het te verduurzamen. Klimaatexpert heeft ons perfect geadviseerd en de doelstellingen snel gerealiseerd."

Hugo Braaf, Ten Cate Bedrijfshuisvesting