17-05-2019

Download hier de PDF.

Op 16 mei 2019 was Klimaatexpert.com gastspreker tijdens de informatiebijeenkomst van Monumentenwacht Noord-Brabant in het provinciehuis te ’s-Hertogenbosch over het verduurzamen van woonhuismonumenten.

Klimaatexpert.com_bij_Monumentenwacht_presenstatie_16-05-2019-gecomprimeerd.pdf(pdf)

Deze presentatie is beschikbaar tot en met 24 mei.

Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op via info@klimaatexpert.com of 088-1460000.

 Presentatie Monumentenwacht

 

Nieuwsgierig of een warmtepomp iets voor u is?

Indien u geïnteresseerd bent in het verduurzamen van onroerend goed is het invullen van onze vragenlijst wellicht een interessante optie voor u. Wij kunnen u dan een goede indicatie geven over de mogelijkheden voor het toepassen van een warmtepomp, plus de daarbij horende besparingen.

Wij hebben van u dan wel een aantal gegevens nodig. Via onderstaande link komt u terecht bij een vragenlijst. Als u deze vragenlijst zorgvuldig invult zal de indicatie die u van ons krijgt zeer realistisch zijn.  Op basis van de ingevulde vragenlijst zullen wij voor u, geheel vrijblijvend, een nauwkeurige inschatting maken van de benodigde warmtepomp, de daarbij behorende installatiekosten, de (meer) investering en de te verwachten kostenbesparing op uw energierekening t.o.v. van een gasgestookte Cv-ketel. Daarnaast informeren wij u hoeveel u bijdraagt aan het reduceren van de CO2-uitstoot, het te verwachten energieverbruik en het aantal benodigde zonnepanelen die u nodig heeft om geheel energieneutraal te kunnen douchen en comfortabel te kunnen verwarmen.  

Mocht u na ontvangst van onze indicatie verder geïnteresseerd zijn, dan komen wij graag in contact met uw installateur of aannemer. Wij maken dan een afspraak met u ter plaatse om de vragenlijst nogmaals door te nemen of op tekening te beoordelen. Op basis daarvan kan er dan een concrete offerte gemaakt worden. Uiteraard kunnen wij ons netwerk van Klimaatexpert installateurs ook inschakelen. Het initiatief om door te gaan laten wij graag bij u!

Ga naar de vragenlijst 

 

 

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Klimaatexperts geven zo snel mogelijk antwoord


Anderen bekeken ook:

POLL: Wat is het het belangrijkste in uw huis?
Een moderne televisie
Een droomkeuken
Verwarming en warm water
Een schitterende badkamer
Stem

"Vanwege het platte dak, waren hete zomernachten geen pretje in onze slaapkamers. We slapen nu weer heerlijk. Nooit geweten dat je met een airco ook energiezuinig kan verwarmen."

Bernadette Langehuijzen, Veenendaal

"In mijn enthousiasme, en met een behoorlijke dosis 'eigenwijsheid', en ook weinig begrijpend over de standaard bouwprocessen, ben ik aan de slag gegaan. Gelukkig heb ik een aantal mensen ontmoet die mij geholpen hebben met de realisatie van een energie neutraal gebouw." 

Mike Lubbersen, Grayle, leverancier van zonne-energiesystemen

"De mogelijkheden op het gebied van warmtepompen zijn zo divers, dat wij door de bomen het bos niet meer zagen. Klimaatexpert heeft ons adequaat geadviseerd en met een exploitatiebereking wisten we van te voren precies waar we aan toe waren. We zijn blij met het eindresultaat en onze energierekening!"

Kees van Poppelen, Harderwijk

"Een winkelpand werd maar niet verhuurd, totdat wij besloten het te verduurzamen. Klimaatexpert heeft ons perfect geadviseerd en de doelstellingen snel gerealiseerd."

Hugo Braaf, Ten Cate Bedrijfshuisvesting

"Dankzij Klimaatexpert is het energielabel van ons kantoorgebouw verbeterd en zijn onze lasten verminderd dankzij een lager energieverbruik."

Marcel Spierings, KSR