30-03-2018

Download hier de PDF.

Tijdens de Beurs Eigen Huis die van 9 t/m 11 maart plaatsvond in de Jaarbeurs in Utrecht, gaf Rimme van de Ree een presentatie. 

De insteek is om draagvlak te creëren op het gebied van warmtepompen.

Op veler verzoek stellen wij de prestentatie ter beschikking via deze link. (pdf)

De presentatie is beschikbaar tot en met 30 maart. 

Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op via info@klimaatexpert.com of 088-1460000.

Presentatie voorblad

Meepraten? Reageer hier:

Anderen bekeken ook:

"In mijn enthousiasme, en met een behoorlijke dosis 'eigenwijsheid', en ook weinig begrijpend over de standaard bouwprocessen, ben ik aan de slag gegaan. Gelukkig heb ik een aantal mensen ontmoet die mij geholpen hebben met de realisatie van een energie neutraal gebouw." 

Mike Lubbersen, Grayle, leverancier van zonne-energiesystemen

"De mogelijkheden op het gebied van warmtepompen zijn zo divers, dat wij door de bomen het bos niet meer zagen. Klimaatexpert heeft ons adequaat geadviseerd en met een exploitatiebereking wisten we van te voren precies waar we aan toe waren. We zijn blij met het eindresultaat en onze energierekening!"

Kees van Poppelen, Harderwijk

"Een winkelpand werd maar niet verhuurd, totdat wij besloten het te verduurzamen. Klimaatexpert heeft ons perfect geadviseerd en de doelstellingen snel gerealiseerd."

Hugo Braaf, Ten Cate Bedrijfshuisvesting

"Dankzij Klimaatexpert is het energielabel van ons kantoorgebouw verbeterd en zijn onze lasten verminderd dankzij een lager energieverbruik."

Marcel Spierings, KSR

"Vanwege het platte dak, waren hete zomernachten geen pretje in onze slaapkamers. We slapen nu weer heerlijk. Nooit geweten dat je met een airco ook energiezuinig kan verwarmen."

Bernadette Langehuijzen, Veenendaal