19-03-2018

Beurs in de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen.

Steeds meer mensen zijn opzoek naar een alternatief voor gas om hun huis te verwarmen. Klimaatexpert.com begeleidt zowel bewoners als installateurs om dit voor elkaar te krijgen.

Met een totaalconcept op maat, houdt Klimaatexpert.com rekening met alle factoren die daar bij komen kijken, zoals bijvoorbeeld het afgiftesysteem (vloerverwarming/radiatoren), de mate van isolatie en het warmwaterverbruik. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van zonne-energie, kan het verbruik van een warmtepomp worden gecompenseerd en is een nul-op-de-meter woning mogelijk.

Op onze stand F11 leggen wij aan u uit hoe u gasloos kunt besparen op energiekosten. Huiseigenaren weten op voorhand waar ze aan toe zijn op het gebied van investering, terugverdientijd, besparing t.o.v. gas en terugverdientijd. Wij begeleiden installateurs op het gebied van ontwerp en leveren de benodigde materialen.

Stand illustratie

Klimaatexpert hoopt verder draagvlak te creëren voor een warmtepomp door middel van een presentatie op beide beursdagen. Op woensdag 21 maart om 10:45 uur en op donderdag 22 maart om 12:25 uur spreekt Rimme van der Ree in de Heating Factory.

De combinatie van een warmtepomp met zonnepanelen is ijzersterk. Een zonnepaneel levert per jaar rond de 50 euro op, maar wanneer deze wordt ingezet voor een warmtepomp levert hetzelfde zonnepaneel twee keer zoveel op. Je kan hier namelijk de besparing op gas tegenover zetten, waardoor de totale besparing stijgt.

Wij zien u graag op 21 en 22 maart in de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen!

Duurzaam Verwarmd

Waar kunnen wij u mee helpen?

Onze Klimaatexperts geven zo snel mogelijk antwoord


Benieuwd of uw woning geschikt is voor een warmtepomp? Vul de vragenlijst in en ontvang een advies op maat

Ga naar de vragenlijst

Anderen bekeken ook:

POLL: Wat is het het belangrijkste in uw huis?
Een moderne televisie
Een droomkeuken
Verwarming en warm water
Een schitterende badkamer
Stem

"In mijn enthousiasme, en met een behoorlijke dosis 'eigenwijsheid', en ook weinig begrijpend over de standaard bouwprocessen, ben ik aan de slag gegaan. Gelukkig heb ik een aantal mensen ontmoet die mij geholpen hebben met de realisatie van een energie neutraal gebouw." 

Mike Lubbersen, Grayle, leverancier van zonne-energiesystemen

"Een winkelpand werd maar niet verhuurd, totdat wij besloten het te verduurzamen. Klimaatexpert heeft ons perfect geadviseerd en de doelstellingen snel gerealiseerd."

Hugo Braaf, Ten Cate Bedrijfshuisvesting

"De mogelijkheden op het gebied van warmtepompen zijn zo divers, dat wij door de bomen het bos niet meer zagen. Klimaatexpert heeft ons adequaat geadviseerd en met een exploitatiebereking wisten we van te voren precies waar we aan toe waren. We zijn blij met het eindresultaat en onze energierekening!"

Kees van Poppelen, Harderwijk

"Dankzij Klimaatexpert is het energielabel van ons kantoorgebouw verbeterd en zijn onze lasten verminderd dankzij een lager energieverbruik."

Marcel Spierings, KSR

"Vanwege het platte dak, waren hete zomernachten geen pretje in onze slaapkamers. We slapen nu weer heerlijk. Nooit geweten dat je met een airco ook energiezuinig kan verwarmen."

Bernadette Langehuijzen, Veenendaal

Waar kunnen wij u mee helpen?

Onze Klimaatexperts geven zo snel mogelijk antwoord