26-09-2017

Wij geven vrijkaarten weg.

Beurs Eigen Huis

Twee keer per jaar wordt de Beurs Eigen Huis georganiseerd. Op deze beurs vindt u alles op het gebied van woontrends en kunt u inspiratie op kunt doen voor uw (nieuwe) woning. De Beurs Eigen Huis is een grote ontdekkingstocht voor diegene met bouw-, verbouw en verhuisplannen. De eerstkomende editie vindt plaats van 6 tot en met 8 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht.

Klimaatexpert.com op de beurs

Klimaatexpert.com is aanwezig met stand C1.38 in hal 3 & 4. Wij zullen u en alle aanwezigen uitleggen hoe u kunt besparen op uw energiekosten. Een lucht/water warmtepomp is het duurzame alternatief van de CV ketel op gas, waarmee u energiezuinig uw huis kan verwarmen. Deze warmtepomp haalt 75% van de energie uit de buitenlucht, de overige 25% komt uit het stopcontact. Wanneer u zelf elektriciteit opwekt, via bijvoorbeeld zonnepanelen, verwarmt u energieneutraal uw huis.

Warmtepomp

Op de stand zullen verschillende soorten warmtepompen aanwezig zijn, van diverse merken. Zo kunt u met eigen ogen zien hoe de beste warmtepompen van dit moment er uit zien. Op de stand zijn verschillende technische adviseurs aanwezig, die u kunnen informeren over hoe een warmtepomp werkt en ook welke warmtepomp het best voor u geschikt is. Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op het soort warmtepomp, zoals het gebruik van een zonneboiler of niet, de grootte van het huis, vloerverwarming of traditionele radiatoren, mate van isolatie etc.

Wij verloten 50 gratis kaarten

Inmiddels zijn er geen kaarten meer te koop via de website van Beurs Eigen Huis, maar wij hebben er nog 50 die we verloten. Wat moet u daar voor doen?

  1. Like onze facebook pagina
  2. Stuur ons een bericht met uw emailadres en waarom u naar de Beurs Eigen Huis wilt

Winnaars worden persoonlijk op de hoogte gesteld.

Waar kunnen wij u mee helpen?

Onze Klimaatexperts geven zo snel mogelijk antwoord


Benieuwd of uw woning geschikt is voor een warmtepomp? Vul de vragenlijst in en ontvang een advies op maat

Ga naar de vragenlijst

Anderen bekeken ook:

POLL: Wat is het het belangrijkste in uw huis?
Een moderne televisie
Een droomkeuken
Verwarming en warm water
Een schitterende badkamer
Stem

"Vanwege het platte dak, waren hete zomernachten geen pretje in onze slaapkamers. We slapen nu weer heerlijk. Nooit geweten dat je met een airco ook energiezuinig kan verwarmen."

Bernadette Langehuijzen, Veenendaal

"Dankzij Klimaatexpert is het energielabel van ons kantoorgebouw verbeterd en zijn onze lasten verminderd dankzij een lager energieverbruik."

Marcel Spierings, KSR

"In mijn enthousiasme, en met een behoorlijke dosis 'eigenwijsheid', en ook weinig begrijpend over de standaard bouwprocessen, ben ik aan de slag gegaan. Gelukkig heb ik een aantal mensen ontmoet die mij geholpen hebben met de realisatie van een energie neutraal gebouw." 

Mike Lubbersen, Grayle, leverancier van zonne-energiesystemen

"Een winkelpand werd maar niet verhuurd, totdat wij besloten het te verduurzamen. Klimaatexpert heeft ons perfect geadviseerd en de doelstellingen snel gerealiseerd."

Hugo Braaf, Ten Cate Bedrijfshuisvesting

"De mogelijkheden op het gebied van warmtepompen zijn zo divers, dat wij door de bomen het bos niet meer zagen. Klimaatexpert heeft ons adequaat geadviseerd en met een exploitatiebereking wisten we van te voren precies waar we aan toe waren. We zijn blij met het eindresultaat en onze energierekening!"

Kees van Poppelen, Harderwijk