11-04-2018

Bezoek Klimaatexpert.com op Building Holland.

Wij helpen u met de selectie van de juiste warmtepomp en letten daarbij op belangrijke zaken zoals isolatie, gebruik, afgiftesysteem en de terugverdientijd. Een warmtepomp is nu al goedkoper dan stoken op gas. De opstartkosten zijn hoger, maar dankzij subsidie, veel lagere energiekosten, het ontbreken van vastrechtkosten en het niet hoeven aanleggen van gasleidingen, is een warmtepomp binnen no-time terugverdiend. Maar het valt en staat bij een goed ontwerp van het klimaatsysteem, waarbij alle componenten op elkaar zijn afgestemd om de juiste rendementen (COP) te halen. Met zonnepanelen kan de elektriciteit die een warmtepomp verbruikt worden opgewekt, waardoor het project zelfvoorzienend is.

Building Holland

Naast advies en ontwerp, begeleiden we bij Klimaatexpert.com het complete project en leveren we de componenten die nodig zijn voor het duurzaam verwarmen en koelen. Of het nu gaat om een woning, een kantoor, winkel of een complete wijk, wij helpen u graag van het gas af.

Bezoek voor meer informatie onze stand op Building Holland, hal 12, stand 038A. Wij zijn ook te bereiken via info@klimaatexpert.com of 088-1460000.

Stand Building Holland

Waar kunnen wij u mee helpen?

Onze Klimaatexperts geven zo snel mogelijk antwoord


Benieuwd of uw woning geschikt is voor een warmtepomp? Vul de vragenlijst in en ontvang een advies op maat

Ga naar de vragenlijst

Anderen bekeken ook:

POLL: Wat is het het belangrijkste in uw huis?
Een moderne televisie
Een droomkeuken
Verwarming en warm water
Een schitterende badkamer
Stem

"In mijn enthousiasme, en met een behoorlijke dosis 'eigenwijsheid', en ook weinig begrijpend over de standaard bouwprocessen, ben ik aan de slag gegaan. Gelukkig heb ik een aantal mensen ontmoet die mij geholpen hebben met de realisatie van een energie neutraal gebouw." 

Mike Lubbersen, Grayle, leverancier van zonne-energiesystemen

"De mogelijkheden op het gebied van warmtepompen zijn zo divers, dat wij door de bomen het bos niet meer zagen. Klimaatexpert heeft ons adequaat geadviseerd en met een exploitatiebereking wisten we van te voren precies waar we aan toe waren. We zijn blij met het eindresultaat en onze energierekening!"

Kees van Poppelen, Harderwijk

"Dankzij Klimaatexpert is het energielabel van ons kantoorgebouw verbeterd en zijn onze lasten verminderd dankzij een lager energieverbruik."

Marcel Spierings, KSR

"Een winkelpand werd maar niet verhuurd, totdat wij besloten het te verduurzamen. Klimaatexpert heeft ons perfect geadviseerd en de doelstellingen snel gerealiseerd."

Hugo Braaf, Ten Cate Bedrijfshuisvesting

"Vanwege het platte dak, waren hete zomernachten geen pretje in onze slaapkamers. We slapen nu weer heerlijk. Nooit geweten dat je met een airco ook energiezuinig kan verwarmen."

Bernadette Langehuijzen, Veenendaal

Waar kunnen wij u mee helpen?

Onze Klimaatexperts geven zo snel mogelijk antwoord