10-09-2018

Klimaatexpert.com staat u graag te woord. 

Gaat u een huis bouwen, of gaat u verhuizen of verbouwen? Kom dan van 21 t/m 23 september naar Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht en doe inspiratie op voor uw droomhuis! Voor goed advies en inspiratie bent u bij Beurs Eigen Huis op het juiste adres. Wij bieden u een totaalconcept op het gebied van de warmtepomp.

Klimaatexpert.com op Beurs Eigen Huis

Graag informeren wij de bezoeker van Beurs Eigen Huis over de mogelijkheden van een warmtepomp. Kom naar onze stand C1.02.

EH stand 2018 illustratie

Wat doet Klimaatexpert.com?

Wij bieden u onafhankelijk advies over het duurzaam verwarmen, koelen en ventileren van elk type vastgoed, voor elk type budget. Daarnaast begeleiden wij de installateur, zodat u zeker weet dat de warmtepomp optimaal werkt en past bij uw situatie. 

Bespaar volledig gasloos op energiekosten

Hoe kunt u maximaal besparen op energiekosten en minder CO₂ uitstoten? De gaskraan wordt steeds verder dichtgedraaid en de overheid stimuleert verwarmen zonder dat er fossiele brandstoffen worden verbrand. En met name daar ligt onze expertise: met behulp van een warmtepomp verwarmen en koelen van elk type project. Klaar voor de toekomst. Start vandaag met verduurzamen en besparen. Klimaatexpert.com helpt u van ontwerp tot oplevering. 

Beurs eigen huis sept 2018 banner 3

Doordacht advies

Alle onderdelen van het verwarmingssysteem worden onder de loep genomen, zodat de onderlinge systemen perfect op elkaar zijn afgestemd. Denk hierbij aan de warmtepomp, afgiftesysteem, zonnepanelen, gebruik en warmteverlies. Zo weet u zeker dat de complete installatie optimaal functioneert en u maximaal bespaart.

Presentatie: Warmtepomp – Het creëren van draagvlak 

Rimme van der Ree, directeur van KlimaatExpert.com, zal op alle dagen (11.30 - 11.50u) in een presentatie uitleggen wat een warmtepomp nu eigenlijk is en wat het oplevert. Daarbij is gedacht aan alle parameters, zodat u objectief geïnformeerd wordt. Wilt u graag persoonlijk advies, bent u van harte welkom op onze stand C1.02.

 

Waar kunnen wij u mee helpen?

Onze Klimaatexperts geven zo snel mogelijk antwoord

Mariska
Hebben jullie de presentatie ergens beschikbaar die jullie op de Beurs Eigen Huis hebben gegeven?
Klimaatexpert.com
Beste Mariska,

Bedankt voor je bericht. We hebben de presentatie tijdelijk op deze pagina gezet, zie de link hierboven.

Met vriendelijke groet,

Klimaatexpert.com Team


Bregje
Wij wonen sinds een aantal maanden in een gerenoveerd fabriekspand. Ik het het idee dat het klimaat hier in huis niet goed is. Met hoofdpijn wakker worden, heel droge lucht, de planten doen het niet goed... Ik ben op zoek naar iemand die hier kan komen om een onderzoekje te doen naar het klimaat hier in huis. Doen jullie dat ook?
Klimaatexpert.com
Beste Bregje,

Bedankt voor uw bericht en vervelend dat u deze klachten ervaart. Dit klinkt als een ventilatieprobleem, maar om het zeker te weten is een onderzoek nodig. Wanneer u een berichtje stuurt met uw contactgegevens naar info@klimaatexpert.com, nemen wij contact met u op en bespreken wij de mogelijkheden met u.

Met vriendelijke groet,

Klimaatexpert.com teamBenieuwd of uw woning geschikt is voor een warmtepomp? Vul de vragenlijst in en ontvang een advies op maat

Ga naar de vragenlijst

Anderen bekeken ook:

POLL: Wat is het het belangrijkste in uw huis?
Een moderne televisie
Een droomkeuken
Verwarming en warm water
Een schitterende badkamer
Stem

"De mogelijkheden op het gebied van warmtepompen zijn zo divers, dat wij door de bomen het bos niet meer zagen. Klimaatexpert heeft ons adequaat geadviseerd en met een exploitatiebereking wisten we van te voren precies waar we aan toe waren. We zijn blij met het eindresultaat en onze energierekening!"

Kees van Poppelen, Harderwijk

"Vanwege het platte dak, waren hete zomernachten geen pretje in onze slaapkamers. We slapen nu weer heerlijk. Nooit geweten dat je met een airco ook energiezuinig kan verwarmen."

Bernadette Langehuijzen, Veenendaal

"In mijn enthousiasme, en met een behoorlijke dosis 'eigenwijsheid', en ook weinig begrijpend over de standaard bouwprocessen, ben ik aan de slag gegaan. Gelukkig heb ik een aantal mensen ontmoet die mij geholpen hebben met de realisatie van een energie neutraal gebouw." 

Mike Lubbersen, Grayle, leverancier van zonne-energiesystemen

"Dankzij Klimaatexpert is het energielabel van ons kantoorgebouw verbeterd en zijn onze lasten verminderd dankzij een lager energieverbruik."

Marcel Spierings, KSR

"Een winkelpand werd maar niet verhuurd, totdat wij besloten het te verduurzamen. Klimaatexpert heeft ons perfect geadviseerd en de doelstellingen snel gerealiseerd."

Hugo Braaf, Ten Cate Bedrijfshuisvesting

Waar kunnen wij u mee helpen?

Onze Klimaatexperts geven zo snel mogelijk antwoord