06-10-2017

Laat u vrijblijvend informeren.

Warmtepomp

De warmtepomp is hét alternatief voor de CV ketel. Nieuwsgierig of een warmtepomp interessant is voor u? Wilt u meer informatie over wat een warmtepomp nu eigenlijk is? Of welke verschillen er zijn er in warmtepompen? Hoeveel u kunt besparen in uw situatie? Antwoorden op al deze vragen geven wij u op de Beurs Eigen Huis die dit weekend plaatsvindt in de jaarbeurs in Utrecht.

Berekendesk

Bij de ‘Klimaatexpert.com Berekendesk’ op onze stand rekenen we voor u uit hoeveel u kunt besparen op energiekosten. Om deze berekening te maken, hebben wij de kubieke meters van uw woning nodig, het gasverbruik per jaar en de mate van isolatie. Wij nodigen u van harte uit om te laten uitrekenen hoeveel u kunt besparen!

Merkonafhankelijk

Klimaatexpert.com adviseert merk onafhankelijk, wij kijken wat het beste past bij uw situatie. Om dat luister bij te zetten, heeft Klimaatexpert.com verschillende fabrikanten uitgenodigd op onze stand. Zo kunt u zelf ervaren wat de verschillen zijn tussen diverse merken warmtepompen.

Beurs Eigen Huis

Bent u voornemens om een huis te bouwen of verbouwen, dan kunt u zich op allerlei gebieden laten informeren op de Beurs Eigen Huis. Wij nodig u graag uit voor een kop koffie en informatie over de warmtepomp op onze stand! 

Beurs Eigen Huis
Jaarbeurs Utrecht
6 t/m 8 oktober
Stand: C1.38

Waar kunnen wij u mee helpen?

Onze Klimaatexperts geven zo snel mogelijk antwoord


Benieuwd of uw woning geschikt is voor een warmtepomp? Vul de vragenlijst in en ontvang een advies op maat

Ga naar de vragenlijst

Anderen bekeken ook:

POLL: Wat is het het belangrijkste in uw huis?
Een moderne televisie
Een droomkeuken
Verwarming en warm water
Een schitterende badkamer
Stem

"Vanwege het platte dak, waren hete zomernachten geen pretje in onze slaapkamers. We slapen nu weer heerlijk. Nooit geweten dat je met een airco ook energiezuinig kan verwarmen."

Bernadette Langehuijzen, Veenendaal

"De mogelijkheden op het gebied van warmtepompen zijn zo divers, dat wij door de bomen het bos niet meer zagen. Klimaatexpert heeft ons adequaat geadviseerd en met een exploitatiebereking wisten we van te voren precies waar we aan toe waren. We zijn blij met het eindresultaat en onze energierekening!"

Kees van Poppelen, Harderwijk

"In mijn enthousiasme, en met een behoorlijke dosis 'eigenwijsheid', en ook weinig begrijpend over de standaard bouwprocessen, ben ik aan de slag gegaan. Gelukkig heb ik een aantal mensen ontmoet die mij geholpen hebben met de realisatie van een energie neutraal gebouw." 

Mike Lubbersen, Grayle, leverancier van zonne-energiesystemen

"Een winkelpand werd maar niet verhuurd, totdat wij besloten het te verduurzamen. Klimaatexpert heeft ons perfect geadviseerd en de doelstellingen snel gerealiseerd."

Hugo Braaf, Ten Cate Bedrijfshuisvesting

"Dankzij Klimaatexpert is het energielabel van ons kantoorgebouw verbeterd en zijn onze lasten verminderd dankzij een lager energieverbruik."

Marcel Spierings, KSR