Huis & Energie

U wilt uw huis verduurzamen...maar hoe?

13 t/m 15 november

 

Logo Huis en Energie 2020

 

U wilt uw huis verduurzamen…maar hoe?

Bezoek onze Klimaatexpert.com stand in hal 3 (Langstraathal) stand nummer L3 van vrijdag 13 t/m zondag 15 november in de Brabanthallen in Den Bosch. Wij adviseren u graag over het duurzaam verwarmen, koelen én ventileren van uw woning!

Mis vooral ook niet het Duurzaam Droomhuis, een levensgrote modelwoning vol duurzame producten waaronder de lucht/water warmtepomp! In het Droomhuis staan onafhankelijke experts van Milieu Centraal klaar om alles te demonstreren en uit te leggen. Door het Duurzaam Droomhuis heen te lopen, krijgt u een goede indruk van de mogelijkheden die er zijn om uw huis te groenen. U kunt alle aspecten van duurzaam wonen “live” horen, zien, voelen én beleven. Het Duurzaam Droomhuis kunt u vinden op stand nummer F1.

Beeld droomhuis huis en energie 2020


Presentatie: Warmtepomp – Het creëren van draagvlak

Rimme van der Ree, Directeur van Klimaatexpert.com, zal op vrijdag 13 november van 14.05 uur tot 14.25 uur in een presentatie uitleggen wat een warmtepomp nu eigenlijk is en wat het oplevert. U bent van harte welkom om deze lezing bij te wonen! Wilt u graag persoonlijk advies, dan bent u van harte welkom op onze stand L3.


Toegangskaart met korting!

Vul onze kortingscode ‘20HEKLIMAATEXPERT’ in op www.huisenenergie.nl en bestel uw tickets voor slechts €17,50. Zonder code kost een ticket € 20,- inclusief BTW. De ticketregistratie is tijdelijk gesloten.

Koop uw toegangskaart

 Persoonlijke advertentiebanner 2020 huis en energie banner 20HEKLIMAATEXPERT

 

 

 

 

Waar kunnen wij u mee helpen?

Onze Klimaatexperts geven zo snel mogelijk antwoord


Benieuwd of uw woning geschikt is voor een warmtepomp? Vul de vragenlijst in en ontvang een advies op maat

Ga naar de vragenlijst

POLL: Wat is het het belangrijkste in uw huis?
Een moderne televisie
Een droomkeuken
Verwarming en warm water
Een schitterende badkamer
Stem